Gde kupiti Chocolate Slim, u apotekama? Srbija i iskustva

chocolate-slim

Chocolate Slim je novi šejk koji se pojavio kod nas i postao je itekako popularan. Jedino što se mnogi pitaju je, gde kupiti ovaj šejk, da li u apotekama ili kako već? Apoteke, u ovom slučaju nisu izvor šejka, jer Srbija, kao i mnoge druge države, vrlo često bude žrtva mnogih falsifikata, stoga se šejk može naručiti direktno sa sajta, i samo odatle.

Šejk će vam stići na kućnu adresu, gde će se i vršiti plaćanje. Ujutru po jednu dozu šejka, i telo će vam biti zahvalno već od trećeg dana, a posle mesec dana, videćete vrlo iznenađujuće promene.

Chocolate Slim, komentari, forum, iskustva

Smršajte brzo, lako i ukusno uz Chocolate Slim šejk.

www.chocolate-slim.info

Vaše telo će biti zdravije i mršavije aproizvod je na 50% popusta!

Chocolate Slim, za mrsavljenje, sastojci, sastav, kako se koristi

Chocolate Slim će vam postati omiljeni šejk. Prosto zato što u sastav ulaze 100% prirodni sastojci. To znači da sve što je u njemu je ili dobijeno iz prirode ili je sama biljka. Chocolate Slim se koristi za mrsavljenje a u sastav ulaze sledeće stvari:

Kakao:

Chocolate Slim, za mrsavljenje, sastojci, sastav, kako se koristiKada govorimo o tome koji su sastojci, zaista je najbitnije pomenuti kakao. Ta biljka ima neverovatna svojstva i bilo bi šteta ne reći koju reč o njoj, i to na prvom mestu. Kakao pomaže kod mnogih problema, počevši od cirkulacije, gde održava zdravlje same cirkulacije, bronhijalne astme, a takođe pomaže kod problema koji su nastali zbog loše ishrane, prvenstveno vezane za hranu prezasićenu mašću. Takođe i smanjuje nivo holesterola kao i glukoze.

Sojin lecitin:

Sojin lecitin je poznat kao vrlo kontroverzan proizvod, najviše zato što postoji više načina da se dobije a mnogi od njih nisu baš najzdraviji, samim tim, mogu i da prouzrokuju neke probleme. Ovde je lecitin dobijen direktno iz soje, i to procedurom koja očuvava sve kvaltetne delove lecitina nakon obrade. Sojin lecitin je dobar kod demencije, depresije, anksioznosti i kod visokog holesterola, što je baš i neophodno ovakvom proizvodu.

Glukomanan:

Glukomanan se dobija iz biljke Kondžak i njena je primena zaista višestruka. Spada u jednu od onih super biljaka kao što je hajdučka trava ili pelin. Bogat vlaknima a ne goji, poznat je kao suplement koji se koristi za mrsavljenje, te je ponovo savršen dodatak ovom proizvodu.

Protein surutke:

Mnogi će se zapitati kako se koristi protein surutke, ili kako se pije, ali u ovoj slučaju, pije se prosto uz šejk. Protein surutke je vrlo čest suplement mnogim ljudima u ishrani, a upravo zato jer smanjuje glad a vrlo je hranljiv, i to na koristan način. Većina sportista koristi suplementaciju proteinima, kao i dosta drugih, čisto jer je dobar za mnoge stvari kao što su borba protiv raka i poboljšanje imuniteta.

Sve ovo su tek pojedini od mnogobrojnih sastojaka koji čine ovaj šejk fantastičnim. Ako se prati uputstvo, onda je njegova primena itekako efikasnija.

Zvaničnom sajtu: www.chocolate-slim.info

Chocolate Slim, komentari, forum, iskustva

Chocolate Slim, komentari, forum, iskustvaChocolate Slim jeste novi proizvod kod nas, pa mnoge ljude zanimaju i iskustva i komentari o njemu. Gde naći ta iskustva, gde su ti komentari? Prosto ih je naći, bilo koji od forum sajtova će vas uputiti o dejstvu samog šejka gde ćete se uveriti da je Chocolate Slim pravo rešenje za vas.

To se može sa sigurnošću tvrditi, baš zato jer su ti dotični forum sajtovi puni pozitivnih mišljenja o samom šejku. Ako ste ikada sumnjali da vam ovaj šejk može doneti samo dobro, onda idite na neki od sajtova i razuverite se, pa se onda i uverite u njegovo dejstvo, na sopstvenom telu.

Chocolate Slim, komentari, forum, iskustva

Smršajte brzo, lako i ukusno uz Chocolate Slim šejk.

www.chocolate-slim.info

Vaše telo će biti zdravije i mršavije aproizvod je na 50% popusta!

Chocolate Slim, srbija, gde kupiti, original, u apotekama, cena

Chocolate Slim, srbija, gde kupiti, original, u apotekama, cenaSada kada mnogi znaju gde kupiti Chocolate Slim, postavlja se pitanje, kolika mu je cena. Pošto znate gde kupiti ovaj šejk, znajte da mu ni cena nije nešto velika. Jedan od razloga zašto Chocolate Slim ne možete naći u apotekama je baš zbog falsifikata. Original se može naći samo na sajtu. Ako želite jedan jedini, original, posetite zvanicni sajt i biće vam jasno vrlo uskoro zašto se tako radi.

Iskustvo naručivanja preko sajta je vrlo prijatno, do te mere da ne morate mnogo da uradite, a ubrzo će vam se javiti operater, te će potvrditi vašu porudžbinu, da biste u roku od 2-3 dana dobili sami šejk na vratima.  Dakle, uživajte u šejku koji je Srbija napokon dobila, ta ista Srbija čije stanovništvo sada može da uživa u ukusnuj dijeti.

Chocolate Slim, rezultati, nezeljeni efekti

Chocolate Slim, rezultati, nezeljeni efektiChocolate Slim je proizvod čiji rezultati ne treba da vas brinu, kao ni nezeljeni efekti. Da, Chocolate Slim će vam doneti vrlo vitku i lepu liniju, i to uz užitak. Niko nije rekao da vaša dijeta mora da bude neprijatna i grozna, stoga ovaj šejk i postoji.

Njegovi su rezultati vrlo brzi i vrlo prijatni, a prodaja se vrši samo preko sajta, a ne preko nekih drugih zanimljivih ponuda koje možete naći na kupujem prodajem ili sličnim mestima. Ovaj koktel zadovoljstva vas neće mnogo koštati, stoga častite sebe šejkom od koga ćete smršati vrlo brzo. Njegova upotreba je prosta a njegov ukus, fantastičan.

Ovaj napitak za mršavljenje će vam promeniti život, stoga se ne pitajte mnogo kako naruciti ovu jedinstvenu ponudu, već idite na sajt i tamo pročitajte sve što vas može zanimati o njemu, te se i sami uverite u delotvornost, kroz 2 dana.

Theobroma – nektar bogova

Theobroma – nektar bogovaTheobroma cacao je latinski naziv za drvo kakaovca, a termin „theobroma“ znači božanski nektar. Supstanca teobromin u kakaou proizvodi smirenost i entuzijazam, a pored toga ovaj plod je prepun retkih minerala u tragovima za kojima vaše telo zapravo gladuje, i zbog toga ih traži u većim količinama hrane, gde ne može da ih nađe. Suštinski gojenje se i dešava zbog ove činjenice, ali sada uz Chocolate Slim, ne samo da možete da imate savršeno telo, već i zdravlje i raspoloženje. Posle samo nedelju dana korišćenja ovog izuzetnog proizvoda videćete svojim očima kako vam koža prosto sija i kako se osećate bolje.

Pored toga, Chocolate Slim sadrži i ekstrakt lingzhi gljive, do sada dobro čuvane tajne tradicionalne kineske medicine, zatim tu je i nezaobilazna zelena kafa, kao i gođi bobice koje će vam sinergijski obezbediti sve potrebne zalihe vitamina i minerala potrebnih da pobednički prođete kroz dan. Uz ovo treba istaći da je kakao prah koji se koristi u ovom šejku najboljeg kvaliteta na tržištu i da se stalno rade rigorozna laboratorijska ispitivanja kako bi se kvalitet proizvoda držao na najvišem nivou. Zato ćete shvatiti samo posle trećeg dana upotrebe koliko se bolje osećate i izgledate, i videćete kako će vaša težina početi da pada, a da to ni ne primećujete. Nema potrebe da očajavate zbog svog izgleda sada kada je rešenje na dohvat ruke.

Zvaničnom sajtu: www.chocolate-slim.info

Rešite se viška kilograma za sva vremena

Chocolate Slim je najbolji proizvod ove vrste na tržištu, zato se čuvajte falsifikata, jer original je samo jedan. A ako se pitate koliko ima u pakovanju i kako se ovaj proizvod koristi, treba da znate da je predviđeno da se 14 gr proizvoda, koji je u prahu, razmuti u 220 ml vode. Računajte da je doza za muškarce 2-3 kašičice, dok je za žene dovoljno 1-2 kašičice, jer su njihova tela manja i metabolizam je drugačiji u odnosu na muškarce.

Rešite se viška kilograma za sva vremenaChocolate Slim se koristi kao koktel šejk umesto doručka i u samo 217 kalorija koliko sadrži to jedno pakovanje vaše telo će dobiti čak 17 gr proteina, 23 mikroelemenata i vitamina, svu potrebnu dnevnu količinu vlakana i samo 10 gr ugljenih hidrata.

Rešenje je konačno tu i nema potrebe da se mučite sa dijetama posle kojih se težina vraća, zajedno sa slabošću i lošim raspoloženjem. Mršavite potpuno bezbedno, a bez ikakvih specijalnih pravila ili mučenja svog tela. Ovaj šejk će vam dati svu potrebnu energiju i nutrijente, i nećete ni osetiti a vaša težina će pasti i vi ćete se osećati i izgledati savršeno. Uzmite sudbinu u svoje ruke i promenite svoj život. Zašto da se nervirate zbog tela, kada ono samo želi pravi izbor namirnica kojim će dobiti potrebne minerale i vitamine. Ovim šejkom nahranićete svoje telo, postaćete zdraviji, sigurno bolje raspoloženi, a ono najvažnije sav višak kilograma će nestati kao magijom.

Chocolate Slim, komentari, forum, iskustva

Smršajte brzo, lako i ukusno uz Chocolate Slim šejk.

www.chocolate-slim.info

Vaše telo će biti zdravije i mršavije aproizvod je na 50% popusta!

SHARE

14 COMMENTS

 1. Meni je bilo mnogo bolje uz Chocolate Slim. Prvo sam mislila da nikada neću smršati, ali se sve promenilo kada mi je dečko našao ovo na sajtu. Nisam se ni uvredila, toliko sam mu kukala da sam se ugojila i da ne mogu nikako da smršam da on nije jadan znao šta više da radi. Nakon što sam probala ovaj šejk, shvatila sam da mi je mnogo lepše od kada ga pije, da sam skoncentrisanija i da mi je daleko lakše da živim i da se krećem. Neverovatno koliko samo promena u ishrani može da znači, tako da je ovaj šejk i spasio. Hvala!

 2. Nije teško biti mršav kada imaš nešto kao što je Chocolate Slim. Ja iskreno i nisam verovala u sve te priče da se od nekog tamo šejka može smršati, ali, pojela sam i svoje reči i sumnje onog trenutka kada sam probala ovaj šejk. Prva stvar koja me je iznenadila je da je on bio veoma ukusan, što je najveća retkost kod ovakvih preparata. Ma ne samo to, bilo mi je i lepo kada ga pijem, koncentracija mi je bila sve bolja, a i sve ostale sposobnosti. Jutra su mi postala radost, a ne noćna mora sa kojom sam morala da izlazim na kraj iz dana u dan. Svima mogu da vam preporučim šejk, tako da ga isprobajte, pa i ako vam se ne mršavi, odličan je!

  • Ja sam u kraju važio za najdebljeg momka, tipa za koga nije bilo nade, tako da sam gotovo i sam izgubio nadu da ću biti ikada mršaviji. Okružen sportistima, uvek sam se osećao kao da nisam baš gde treba da budem, a želeo sam. Pusti te priče o tome kako treba da budeš zadovoljan svojim telom. Ne mogu da budem zadovoljan tromošću, nespretnošću i teškim korakom, umaranjem na svakom ćošku i stepeniku. Naruio sam Chocolate Slim i vrlo brzo mi se život okrenuo. Kroz mesec dana sam izgubio 9 kila, JA. Tako da, ako ja mogu da smršam, moći ćeš i ti, a da ne pominjem što će ti jutra biti bolja.

 3. Čula sam dobre stvari o ovom šejku od nekolicine ljude, ali bih volela da znam da li je Chocolate Slim toliko dobar koliko ga svi hvale, da li on zaista ima dejstvo koje svi pišu da ima? Da li on meni može pomoći kao što je i drugima? Ja ne želim da trošim novac na još jedan od tih magičnih preparata koji ništa ne rade a u reklami piše da leče i smrt. Ako neko od vas može da mi kaže svoje mišljenje, bila bih veoma zahvalna!

 4. Mršavljenje ne dolazi lako svim ljudima, neki baš umeju da stanu i krenu. Neki kao ja, ne mogu da odole hrani, pa se prosto goje ili lebde u limbu. Šta da radim, volim da jedem neke stvari i nisam spremna da ih se odreknem. Neki možda jesu spremni, ali ja nisam, tako da mi je veoma žao bilo kada sam pokušavala. Uz Chocolate Slim, većine tih stvari nisam ni morala da se odreknem, osim doručka, što mi je vrlo lako palo. Uz jedan šejk ujutru, mogu vrlo lako da počnem dan, i zaista mi nije bilo teško da se naviknem. Preporučujem ga svima.

 5. Krenuo sam da treniram, ali mi je bilo veoma naporno jer sam bio jako gojazan. Želeo sam malo da ubrzam stvari, a najviše da se ne bih povredio. Tu mi je šejk pomogao vrlo brzo, jer sam izgubio nepotrebnu kilažu i sada mogu i normalno da trčim, a i zgibove da radim, tako da ga preporučujem svima, novopečenim ateltama i usedelicama.

 6. Kao neko ko se redovno goji čim prestane sa dijetom pa i pet dana, meni je vrlo lepo došlo da uzmem ovaj šejk i pijem ga ujutru. Bilo mi je malo gadno prvih pet dana jer sam navikao bio da jedem kao stoka. Sada mi je mnogo lakše i vrlo lako regulišem kilažu.

 7. Ja sam malo stariji čovek, i niakda nisam koristio ovakve preparate. Zanima me da li to meni može da škodi i da li ću zaista smršati? Dosta mi je teško da vežbam jer mi gojaznost smeta i pri hodanju, pa hvala unapred na odgovorima.

  • Naravno da možete smršati! Ja sam već blizu 60 i probao sam ovaj šejk, te mi je i mnogo lepo palo što u početku nisam morao da se maltretiram i da se plašim da neću izlomiti nešto. Kupite Chocolate Slim, meni je pomogao, a verujem da će i vama!

  • Ja sam koristila taj šejk još pre jedno šest meseci i vrlo brzo sam se oslobodila tereta, kako ja to volim da kažem. Nisam mogla da verujem kako je sve išlo brzo i lako, a evo kilogrami mi se uopšte ne vraćaju i nisam opterećena razmišljanjem o hrani. A sada naručujem za mamu i tetku, jer su i one zainteresovane.

 8. Mene plaše nus efekti, jer je moja komšinica koristila isti šejk i čini mi se da je previše brzo smršala. Plašim se da ne utiče na štitnu žlezdu, jer je stvarno sve išlo jako brzo, da ne kažem brže nego što mogu da shvatim.

  • Verujte mi da nema nus efekata. Ja sam lekar i koristila sam Chocolate Slim, a sve vreme sam radila laboratorijske analize i sve je bilo u savršenom redu. I dalje se osećam odlično. I evo prošlo je više od pola godine i dalje se osećam perfektno, a štitna žlezda mi je u savršenom stanju. Mislim da je to efekat koji se dešava kada telo konačno dobije te minerale u tragovima.

 9. Evo ja preporučujem od sveg srca ovaj šejk, zato što sam gledala rođenu sestru kako se muči godinama sa raznoraznim dijetama i kako je prosto uništila svoj metabolizam. Ali kada je počela da pije baš ovaj šejk ona se prosto preporodila i ne samo da izgleda kao manekenka, nego je i smirenija, finija i sve je gledam i razmišljam se i ja da počnem da pijem Chocolate Slim. Nemam baš neki veliki višak kilograma, ali ova metoda mi se jako sviđa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here