Foot Fix Pro, iskustva, gde kupiti, cena, komentari, forum

Foot Fix Pro, iskustva, gde kupiti, cena, komentari, forum

Foot Fix Pro je profesionalni ortopedski tretman za ispravljanje čukljeva, koji je sada moguće izvesti iz udobnosti sopstvenog doma. U pitanju su specijalno kreirani regulatori za smanjenje, ispravljanje i konačni nestanak čukljeva bez ikakve mogućnosti vraćanja u pogrešan položaj.

Ovaj ortopedski tretman je postao jedan od najpopularnijih na svetu i sa najboljim učincima, kako iskustva i komentari naših korisnika potvrđuju stalno.

A uz to imajte u vidu i da je cena više nego povoljna, jer je u pitanju najnovija metodologija ispravljanja koštanih deformacija. Postoji mnogo daleko manje efikasnih kopija, ali ovaj proizvod je ispred svih njih, i to sa dobrim razlogom.

Foot Fix Pro, gde kupiti, cena

Foot Fix Pro regulatori za samo četiri nedelje ispravljaju i najteže deformacije stopala zvane Hallux Valgus ili čukljevi. Čukljevi se javljaju zbog loše statike tela, loše obuće, previše visokih štikli u slučaju žena, kao i zbog loše cirkulacije i nekih bolesti koje se sobom nose i simptome oboljevanja kostiju. Zbog ovih razloga zakrivljuje se kost palca (takozvana valgusna deformacija nožnog palca), zglob gubi pokretljivost, a uz oticanje i crvenilo, neizbežan je i bol. I tako malo po malo, jedna sitna deformacija nekom život može da pretvori u pravi pakao. Zato nemojte oklevati, jer za zdravlje ne postoji cena, ono se ne može platiti tek tako.

Foot Fix Pro, gde kupiti , cena

Budite svesni da čukljevi nisu samo estetski problem, mada je i to istina, oni su prvenstveno opasni za vaše zdravlje. Ali uz ovaj proizvod, nećete imati nikakve nedoumice, jer je potrebno bukvalno samo četiri nedelje da ovaj problem potuno nestane. Uz to Foot Fix Pro cena je i više nego povoljna, imajući u obzir kvalitet samih regulatora i njihovu inovativnu kreaciju. Ako se pitate gde kupiti, ne možete ga pronaći u običnim prodavnicama ili po raznim kupujem prodajem tipovima sajtova, jer je dostupan samo i jedino preko zvaničnog sajta distributera i možete ga naručiti odmah.

To je i jedini nedostatak, uz nebrojeno mnogo koristi ovih regulatora, jer na pitanje gde kupiti odgovor je samo online. Ali je i tu računica najbolja po vas, jer je cena najpovoljnija preko direktne kupovine, kako je i sama prodaja u Srbiji potvrdila.

Zvaničnom sajtu: www.foot-fix-pro.rs

Foot Fix Pro, komentari, forum, iskustva

Foot Fix Pro, iskustva, gde kupiti, cena, komentari, forumFoot Fix Pro su drugačiji od svega što ste možda probali ili želeli da probate kako bi se rešili čukljeva. Kao terapijske metode se koriste razni melemi, masaže i u onim najtežim slučajevima, operativni zahvati. Ali u slučaju bilo koje od ovih metoda moguće je ponovno pojavljivanje čukljeva i trajne deformacije. Za razliku od tih opcija Foot Fix Pro iskustva su potpuno drugačija.  Prednosti ovog proizvoda su nebrojene jer je on prvenstveno izrađen od kvalitetnih materjala, i zato ne ostavlja ožiljke ili izaziva alergijske reakcije kao drugi proizvodi izrađeni od jeftinih materjala.

Sertifikovan je od strane stručnjaka, ali iskustva i komentari naših korisnika koje možete pročitati ako pogledate bilo koji medicinski forum su, priznaćete, daleko bolja preporuka za ove fenomenalne regulatore. Najbolje je stavljati ih noću i zatezati po malo kako bi se zglobovi palca bukvalno bezbolno i neosetno vratili u svoj idealan položaj, što se sa drugim proizvodima ne može izvesti.

Pored svih ovih prednosti, jedini nedostatak je što za sada nije moguće pronaći ovaj proizvod u slobodnoj prodaji, već je isključivo dostupan samo preko zvaničnog websajta. Pozivamo vas da pogledate bilo koji forum koji se bavi ovom tematikom i uverite se I sami da su svi odreda komentari jednoglasni po pitanju učinka ovih regulatora.

Foot Fix Pro, Srbija, cena u apotekama

Foot Fix Pro su najbolji regulatori i ispravljači čukljeva na svetskom tržištu i konačno je Srbija dobila šansu da isproba ovaj proizvod. I iako mnogi traže upravo Foot Fix u apotekama, tamo ga ne možete pronaći i ovde treba istaći i činjenicu da u apotekama možete pronaći mnoge nekvalitetne kopije ovog proizvoda, ali baš njega nećete naći u apotekama, već samo na zvaničnom websajtu www.foot-fix-pro.rs, gde mu je i cena najpovoljnija.

I kako podaci o prodaji i učincima ovog proizvoda pokazuju, cela Srbija je odabrala pravi ortopedski tretman za ispravljanje čukljeva koji daje trajne rezultate. Zato ga ne tražite po običnim radnjama ili u apotekama, već odmah proverite ponudu na zvaničnom sajtu.

PREDNOSTI

 • Nema neželjenih efekata
 • Rezultati su neverovatni
 • Komentari i iskustva korisnika su pozitivni
 • Izrađen od kvalitetnih materjala
 • Sertifikovan je od strane stručnjaka

NEDOSTACI

 • Može naručiti preko sajta proizvođača

Foot Fix Pro, rezultati, neželjeni efekti

Foot Fix Pro je jasno pokazao da su mogući trajni rezultati prilikom ispravljanja čukljeva, što znači da se deformiteti ne vraćaju, čak i ako ponovo počnete da nosite neudobnu ili specijalno dizajniranu obuću. Pri tom treba da imate u vidu da neželjeni efekti apsolutno ne postoje, kao i da je materijal od kog su napravljeni ovi regulatori potpuno hipoalergenski.

Specijalni dizajn omogućava brzo i lako izlečenje, a rezultati su vidljivi posle samo četiri nedelje od početka tretmana. I zato ne gubite vreme i ne trpite bol ili deformisana stopala. Oslobodite se straha i podsmeha okoline, i ponovo zakoračite sa entuzijazmom i u najlepšim cipelama.

SHARE

11 COMMENTS

 1. Mene stvarno interesuje da li je neko nosio Foot Fix Pro i da li je istina da je najbolji regulator za čukljeve ili je samo reklama?

  • Moja mama je naručila, ona je u stvari naručivala sve i svašta, čak je počela da razmišlja i o operaciji, ali sam je jedva ubedila da se ne igra životom, jer se te operacije izvode u valjda totalnoj anesteziji. I tako je kupovala prvo neke meleme, pa je silne pare bacila na masaže i čak je išla i kod nekoliko bioenergetičara i ništa. E a onda je počela da baca pare na razne regulatore i od njih je dobijala rane, jer ne mogu da se šteluju prema svakom stopalu, nego su iste veličine, pa ko u bajci o Pepeljuzi, neko će da skrati nogu da bi se uglavio u njih. Tek kad je našla baš Foot Fix Pro e onda se preporodila. Ja lično nisam verovala zbog svega što se dešavalo ranije, ali stvarno je za par nedelja sredila baš velike deformacije i evo je sada nosi sandale. A ja upravo gledam ovde kako da naručim za drugaricu.

 2. Ma mene niko živ ne može da ubedi da ovo radi, jer sam probala sve redom regulatore i samo da vam kažem da je to jedna velika prevara. Nemojte da se radujete, jer tu nema ništa.

  • A da li ste probali baš Foot Fix Pro? Moram tako da vam kažem i izvinite ako sam nepristojna, ali evo tražim ih ponovo za moju mamu, jer sam se sama uverila da su savršeni. I ja sam isto nosila sve vrste tih ispravljača i bilo je kao da me muči inkvizicija. Iako su mnogi od njih tvrdili da mogu da se nose i preko dana od toga nije bilo ništa. Dobijala sam rane na nogama, a već otečeni zglobovi palca su mi bili bukvalno odrani zbog glupe kineske plastike. Ne smem mužu ni da priznam koliko cipela su mi ti regulatori upropastili. Ali baš Foot Fix Pro je sasvim drugačiji. Stavljala sam ga samo noću i skoro da ga nisam ni osetila jer ima mehanizam kako se sve zateže, tako da se palac blago vraća u normalni položaj. I evo ima šest meseci kako je sve u redu i ne vraćaju se čukljevi, ali moram da naručim i mami, a i sestra se već raspituje šta sam i kako sam se rešila te napasti. Tako da znate i da se ne sekirate ako vam je to briga.

 3. Čitam šta pišu ove žene, pa ne znam ni da li smem da pitam, jer ja sam muškarac, u životu nisam nosio štikle, a pojma nemam odakle mi čukljevi. Ali brate mili to izgleda užasno, sramota me leti da izađem napolje u papučama, a na plaži se krijem ko neka devojčica. Moje pitanje je da li je neki muškarac to ikada probao i gde ima da se kupi.

  • Nije to samo do štilkli, ja sam imao čukljeve a bavim se borilačkim veštinama od kad znam za sebe. Valjda sam loše gazio ili su mi uvrtali noge kako ne treba dok smo trenirali, tek sve u svemu i meni su počeli da otiču ti zglobovi palca i ucrvenelo se i počelo bogami i da boli. E ali moja sreća je bila što je moja žena znala za jadac, ko što kažu ove žene iznad, pa mi je to kupila i stvarno se sredilo za mesec dana. A nema šta da tražiš okolo, Foot Fix Pro ima da se naruči direkt preko sajta http://www.foot-fix-pro.rs i bog da te vidi posle.

   • A jel može to da se nosi u toku treninga, jer ja isto imam problem kada radimo parter. Svi mi se baš na noge okačiše.

    • Ne verujem, zato što bi onda sami regulatori mogli da zakače nekog, pogotovo kad se braniš nogama, pa možeš nekog da zakačiš po licu. Tako da ti to ne bih savetovao, ali noću dok spavaš, nema frke. Nećeš ih ni osetiti, a ima da rade bolje od bilo kod fizioterapeuta.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here