FreshDepil, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, Srbija

FreshDepil, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, Srbija

Freshdepil je najnovije otkriće na polju moderne kozmetike i u pitanju je krema za depilaciju. Međutim, ono što odvaja ovu specijalnu inovativnu formulu u odnosu na sve druge na tržištu je da ova krema sadrži aktivne sastojke za zaustavljanje folikularne aktivnosti ćelja kože. Dužom upotrebom smanjuje se rast dlačica i posle nekog vremena skoro da ih uopšte neće ni biti. Za sve naše dame ovo je odlična vest. Srbija je dugo čekala na ovakav proizvod i konačno je dostupan i kod nas! Ako se pitate gde kupiti, ne tražite ga u apotekama, jer je dostupan isključivo preko zvaničnog websajta ovlašćenog distributera.

FreshDepil, sastojci, sastav

FreshDepil specifična krema za uklanjanje dlačica je zahvaljujući svojoj specijalnoj formuli sposobna da ukloni sve vrste dlačica, bez obzira na njihovu dužinu, debljinu ili jačinu. U njen sastav ulaze samo odabrani sastojci kao što su arganovo ulje, glicerin i ulje lavande. Ovako kombivani tradicionalni sastojci sa najnovijom tehnologijom rastvaranja dlačica upravo u folikuli unutar kože dovode do zapanjujućih rezultata.

FreshDepil će vas rešiti svih onih posekotina koje su česte prilikom brijanja, neće biti bola kao pri depilaciji voskom, a uz sve to možete biti potpuno sigurni da neće biti urastanja dlačica i mučnih procedura za njihovo naknadno uklanjanje.

Inovativni sastav ove kreme omogućuje uklanjanje dlačica za bukvalno 5 minuta na regiji nogu, i za fantastičnih 2 minuta na bilo kom drugom delu tela. Potrebno je samo da nanesete kremu sunđerom, ostavite par minuta da deluje i jednostavno je uklonite špatulom pre tuširanja. Treba istaći da u kompletu sa kremom obavezno dobijate sunđer, špatulu i rukavice, jer je ceo komplet koncipiran tako da imate maksimalnu udobnost.

Zvaničnom sajtu: www.freshdepil.rs

FreshDepil, komentari, forum, iskustva

FreshDepil, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, SrbijaFreshdepil krema za uklanjanje dlačica, ne samo da je brzo osvojila srca naših dama, već kako iskustva govore počeli su da je koriste i muškarci, koji tradicionalno izbegavaju bolne kozmetičke procedure. Ako samo pogledate bilo koji forum koji se odnosi na kozmetičke preparate nećete moći da ne vidite koliko su pozitivna iskustva i komentari naših korisnika. FreshDepil je zaista jedinstvena krema na našem tržištu, zato što su efekti zapanjujuće brzi, nema iritacije ili povreda kože kao kod drugih tipova preparata, a rast dlačica se smanjuje dok potpuno ne nestane, što je ponovo daleko bolji učinak od svih ostalih krema ovog tipa.

Jedina mana je što ovu kremu ne možete pronaći na običnim kupujem prodajem sajtovima ili prodavnicama, jer je dostupna samo preko zvaničnog sajta distributera. Proverite bilo koji forum i uverićete se i sami ako pogledate kakvi su komentari.

Videćete kako se stalno spominju isti učinci, dlačice postaju tanje i kraće, struktura im se menja i rast im se usporava. Sve ovo dovodi do sve ređe i ređe depilacije, da na kraju maltene više nema ni potrebe da brinete o svom lepom i urednom izgledu. Iskoristite modernu tehnologiju u kombinaciji sa najkvalitetnijim prirodnim sastojcima i uverite se i sami zašto je ova krema najbolja na svetskom tržištu.

FreshDepil, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cena

FreshDepil, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cijenaFreshDepil je konačno dostupan kod nas i Srbija je tržište poznato po izbirljivim korisnicima, naročito kada je u pitanju cena. Međutim, naši korisnici su prezadovoljni kvalitetom i učincima ove kreme i kako prodaja u Srbiji jasno pokazuje, ova specijalna depilaciona pomada je za vrlo kratko vreme postala vodeći proizvod na celom kozmetičkom tržištu.

Ako se pitate gde kupiti, ne tražite je u apotekama i pažljivo čitajte natpise, jer su se pojavile i kopije, koje naravno nisu ni izbliza tako kvalitetne kao original. Pored svega toga, FreshDepil cena je izuzetno povoljna i bićete najsigurniji ako je naručujete direktno sa sajta jedinog ovlašćenog distributera.

Ne tražite je u apotekama ili običnim prodavnicama ili parfimerijama, jer na pitanje gde kupiti dovoljno je samo da kliknete na link iznad i odmah poručite. Cela Srbija je odlično pokrivena distributivnom mrežom i vaša porudžbina će stići za dan ili dva. Ne oklevajte, jer lepota ne sme da bude bolna, a ova krema ima sve prednosti u odnosu na mnoge druge slične preparate.

Prednosti:

 • Rešite se neželjenih dlačica brzo i efikasno.
 • Sastojci su na biljnoj bazi.
 • Neželjeni efekti ne postoje, a rezultati su neverovatni.
 • Komentari i iskustva korisnika su isključivo pozitivni.
 • Akcije i popusti čak i do 50%.

Nedostaci:

 • Kupiti samo na web stranici proizvođača.

FreshDepil, rezultati, neželjeni efekti

FreshDepil je laboratorijski ispitan proizvod i potpuno je bezbedan. Ono što vama treba da bude važno je da su rezultati fantastični, a da u isto vreme neželjeni efekti ne postoje. Postoje mnogi slični proizvodi na tržištu koji mogu da izazovu alregijske reakcije na koži, ali za razliku od njih ova depilaciona pomada nema premca kada je u pitanju efektivnost i sigurnost za korisnika.

FreshDepil, rezultati, neželjeni efekti1Rezultati su vrlo brzo vidljivi, praktično se mere u par minuta, dlačice se proređuju, postaju slabije i s vremenom potpuno nestaju, a vaša koža je glatka i negovana. To može samo i jedino Freshdepil, zato nemojte gubiti vreme na bolne i rizične postupke, već uzmite sudbinu u svoje ruke i dobijte najbolje rezultate, još bolje od onih iz salona. Uživajte u svojoj sada glatkoj koži i zaboravite na bol.

SHARE

18 COMMENTS

 1. Ja se sve razmišljam da li da počnem da koristim neku depilacionu kremu, ali se plašim neke reakcije na koži. Da li je neko ovde probao baš FreshDepil? I kakva su iskustva?

  • Ja sam počela da koristim baš tu kremu, jer sam imala nekoliko neprijatnih iskustava sa proizvodima od ranije i jednom sam se sva osula, a jednom mi se pojavilo nešto kao opekotina, valjda je bila reakcija, kao ekcem. I to me je baš prepalo, ali sa FreshDepil sam potpuno zadovoljna, tako da imate sve moje preporuke.

 2. Meni sve ovo zvuči previše bajkovito da bi bilo istinito. Pa gde to ima da se smanji rast dlačica? Odakle sad ta nauka?

  • Ja isto tako nisam verovala, ali sam naručila baš FreshDepil. Mislila sam kao da probam samo jednom i kad se uverim da ne radi i onda da sam mirna. Međutim, stvarno su mi dlačice ređe, najbolje od svega je da su se proredile na preponama, tamo gde su uvek bile najjače i najviše me nervirale. E sad, su daleko tanje i stvarno ih manje ima.

   • Samo malo, kad se već spominju prepone ovde. Da li stvarno depilaciona krema može da bude bolja, jer imam jako velike probleme baš sa tom zonom. Brijanje ne dolazi u obzir, jer mi izlaze bubuljice, sve se upali i posle imam urasle dlake. A ako radim vosak, to boli do besvesti, pa se na kraju i to upali i ponovo urasle dlake. Moje pitanje konkretno je da li tako jedna depilaciona krema može da bude bolja opcija?

    • Naravno da može. Iste probleme imamo, mislim da bi mi bilo lakše da izvadim zub nego dlaku na tom mestu. I ja sam godinama izbegavala depilacione kreme, kao rekli su mi da tu ima puno hemije i koječega i da mogu da se praktično otrujem preko kože, ali kad se pojavio baš FreshDepil kod nas, tada sam probala, jer je moja sestra to koristila od ranije, a ona živi u inostranstvu. I pravo da ti kažem, odlično se osećam, krema ima božanstven miris, a problema sam se rešila jednom za svagda. I još bolje, stvarno mi sada rastu daleko ređe dlake, i tanje su, tako se više ne stresiram zbog tih gluposti.

 3. Razmišljam se o ovoj kremi i baš mi je drago što vidim da je još neko koristio. Ja nisam ljubitelj brijanja i onih mašinica kako ih ja zovem mehanički čerupači pilića, ali godinama koristim vosak. I onda imam problem jer ako je topli vosak nema šanse da sama kad radim kod kuće, a to su onda doživljaju sa sve dranjem, odredim pravu temperaturu pa se živa ispečem. A kad odem kod kozmetičarke vidim istu problematiku. A onda kada mi radi hladnim voskom, tada se sva ulepim, danima ne mogu da skinem sve te slojeve sa sebe. Muke su to žive. A mislim da sve znate o čemu pričam. Ova krema mi je jako interesantna, stvarno ću morati da pokušam, a ono makar jednom.

 4. Meni nije baš jasno, da li kad naručujem treba posebno da platim za tu špatulu ili to ide u kompletu?

  • Sve ide zajedno. I sunđer, i špatula i plus dobiješ i rukavice. Jako je slatko spakovano, meni bi bilo super da mi neko to pokloni onako, a ne da moram sama da naručujem.

 5. Ne znam kako vi sve ostale devojke, ali mene je prosto sramota nekad da priznam koliko mogu da budem dlakava. baš bih probala i ovo, ali ako stvarno smanjuje rast novih dlaka.

  • Smanjuje, bez brige. Počela sam da koristim baš ovu kremu pre par meseci i stvarno primećujem da se svuda smanjuje. Da sam samo znala ranije da postoji to bi me poštedelo toliko maltretiranja sa svim drugim načinima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here