Inno gialuron krema u Srbiji? Iskustva, u apotekama, gde kupiti

inno-gialuron

Dobre vesti prate dobar dan, a svaki dan može biti dobar uz Inno gialuron serum koji će vaše lice učiniti glatkim i mlađim, nezavisno od toga koliko godina imate. Srbija je ponosni distributer jednog od najboljih rešenja za bore, kožu lica i zdravlje kože, uopšteno, a ovaj proizvod, koji nije krema, već serum, možete naći online, isključivo, dakle ne ni u apotekama.

Kako to, pa gde kupiti ovaj serum? Online, isključivo sa zvaničnog sajta. Zašto tako? Prosto zato što se tako može obezbediti garantovan kvalitet i poreklo proizvoda, kao i isporuka na kućnu adresu, prilikom koje se vrši plaćanje. Da, ovaj proizvod možete naručiti iz fotelje.

Inno gialuron, krema, sastojci, sastav

Inno gialuron, krema, sastojci, sastavInno gialuron je krema čiji su sastojci 100% prirodni. Zašto je to bitno? Zato što većina drugih krema nema sastojke koji su 100% prirodni i koji se ne slažu sa svačijom kožom. Poreklo sastojaka jeste bitno jer ono direktno utiče na tretman i na dejstvo kreme. Sastav kreme je raznovrstan, počevši od ekstrakata biljaka pa do hijaluronske kiseline.

U sastav seruma Inno gialuron ulaze sledeći ekstrakti i sastojci:

Hijaluronska kiselina:

Ona je zapravo već postoji u našem telu i koristi se u mnogo slučajeva, a najbitnije kod lečenja rana, pogotovo u slučaju rana na koži. Ovakav dodatak bi svakako koristio svima koji žele svoju kožu da zategnu i da je učine pre svega, zdravijom a onda i mlađom. Ovo spada u jedan od najbitnijih sastojaka ovog seruma.

Folna kiselina:

Folna kiselina je esencijalna za normalno funkcionisanje našeg tela. Njena uloga je toliko bitna da se može postati anemičan usled nedostatka dotične. Njeno je prisustvo neophodno za normalan rad ćelije, specifično za stvaranje genetskog materijala. Bez folne kiseline, ćelije se neće razvijati kako bi trebalo. Takođe je esencijalna za proizvodnju crvenih krvnih zrnaca, što je direktno povezano sa anemijom, pa i svim ostalim što može nastati posle anemije.

Ekstrakt alge fukus:

Ova se alga pokazala da sa čak 1% ekstrakta može doprineti neverovatnom poboljšanju u oporavku kože. Zarastanje je brže a i koža postaje elastičnija, stoga je ovaj sastojak od velike važnosti za ovaj proizvod. Čak i u samom svetu nauke, otkriće pozitivnih efekata ove biljke je ostavilo svoj pečat, kako na naučnike, tako i na proizvode koji je sadrže, u bilo kom obliku.

Ekstrakt alge laminaria:

Ova alga važi za jedan od bitnih sastojaka kada je u pitanju lečenje kože i uopšteno, zdravlje i lepota kože. Ova morska bomba je prava stvar za zdravlje kože i pomaže joj na više načina. Ova alga štiti kožu od UV zračenja i odlična je u borbi protiv slobodnih radikala. Pomaže kolagenu i elastinu a takođe i hidrira kožu.

Zvaničnom sajtu: www.inno-gialuron.info

Inno gialuron, komentari, forum, iskustva

Inno gialuron, komentari, forum, iskustvaInno gialuron je kao i svaki proizvod praćen iskustvima ljudi. Njihova iskustva i njihovi komentari su obično ono što ubede ljude da kupe ili da ne kupe proizvod. U ovom slučaju, neki forum sajt bi mogao da sadrži sve potrebne informacije o samom serumu, i time bi vama iskustva ljudi bila dostupna.

Možete biti sigurni da će njihovi komentari biti gotovo 100% pozitivni, baš zato što se radi o proizvodu koji ima 100% biljne sastojke. To ga odmah razlikuje od drugih. Inno gialuron vas zaista neće razočarati a vaša će vam koža biti itekako zahvalna.

Inno gialuron, srbija, gde kupiti, u apotekama, cena

Inno gialuron, srbija, gde kupiti, u apotekama, cenaIpak, super je čitati o odličnom proizvodu, ali šta je sa onim bitnim. Gde je tu cena? Ne brinite se, cena je vrlo pristupačna i Inno gialuron se može kupiti i akcijskoj ceni. Ali gde kupiti ovaj serum? Na sajtu, naravno, odakle se prodaja i vrši. U apotekama ga nećete naći što je opravdano, jer su se kao i sa svakim boljim preparatom pojavljivali falsifikati.

Srbija je napokon dobila proizvod, stoga se ne treba mnogo pitati, već shvatiti da Inno gialuron u apotekama nećete naći, i da ga možete naručiti sa sajta. Najbolje je posetiti sajt, i pitanje gde kupiti serum će vam se samo odgovoriti. Isporuka se vrši na kućnu adresu a plaćanje se vrši prilikom isporuke. Sve što morate da uradite jeste da naručite proizvod i da ga platite prilikom preuzimanja. Pošto ga Srbija ima, onda ne morate brinuti o porezima ili bilo kakvim dodatnim troškovima.

Zvaničnom sajtu: www.inno-gialuron.info

Inno gialuron, rezultati, nezeljeni efekti

Inno gialuron, rezultati, nezeljeni efektiInno gialuron je serum čiji nezeljeni efekti ne bi trebalo da vas brinu. Zašto je tako? Prosto zato što Inno gialuron ima 100% prirodne sastojke. Rezultati korišćenja će biti vidljivi već posle nedelju dana a tretman se preporučuje i do mesec dana. Mesec dana je vreme kroz koje ćete primete rezultate, bez pogovora. Muškarac ili žena, vrlo lako ćete videti dejstvo seruma, a rezultati će vas zapanjiti, pogotovo sto nezeljeni efekti neće da vas uznemiravaju.

Ako vas brine isporuka ili nešto slično, ne razmišljajte mnogo o tome, jer će vam serum sigurno stići na kućna vrata. Plaćanje takođe neće biti problem, a ni sam serum, pošto se uz njega dobija detaljno uputstvo. Osim toga, imaćete pristup svim akcijama i ponudama.

Izbegavajte interesantne ponude koje možete naći po apotekama ili na sajtu kupujem prodajem. Jedino sa sajta možete dobiti originalan proizvod, stoga nemojte traćiti vreme na dobre ponude i zanimljive akcije i naručite original.

SHARE

9 COMMENTS

 1. Bore i starenje, ono što svaka osoba mora da iskusi. Moja priča nije bila drugačija, sem što sam počela već u poznim dvadesetim da se boram, i to poprilično nekontrolisano. Istina, genetika mi nije ni najbolja a i nije mi nešto bilo do zdrave hrane i održavanja zdravlja pa mi je samim tim i lice odreagovalo mnogo ranije nego što bi se to očekivalo. Ali mažući Inno Gialuron, vrlo brzo sam videla efekte i osetila kako mi se koži vraća i elastičnost, a i da se bore povlače, polako ali sigurno. Koristiću ovo svaki dan, i mogu ga preporučiti svima vama, i damama i muškarcima.

 2. Starijim damama lice ume češće na pergament da liči, nego na kožu, pa je onda i maženje sa dragim mnogo komplikovanije. Niko ne želi da se oseća kao pergament ili kao parče papira za struganje. Inno Gialuron mi je pomogao da se ponovo osetim ženstveno. Koža mi se polako hidrirala, a vremenom je povratila nešto svoje elastičnosti pa sam mogla i da osetim da mi je lice zapravo privlačno, za svoje godine. A onda, videla sam da se i neke bore sklonile, što uopšte nije loše imajući u vidu koliko godina imam i šta sam sve prošla. Dakle, mlade i starije dame, ako želite da vam se lice podmladi i da vam se lice zategne, zaista vam preporučujem ovo, ali i strpljenje, neće se sve desiti preko noći.

 3. Verujem da je većina dama kupila ovo jer im je lice postalo nezgrapno i strašno, mada neke su verovatno i preterale, ali meni, meni su se moje ruke ogadile. Nekima se lice izbora brzo, nekima ruke. Morala sam nešto da preduzmem, a nije da nisam pokušala raznorazne stvari da uradim, mada većina njih ili nije imala efekta uopšte, ili je efekat bio toliko blag da nije bilo ni bitno. Inno Gialuron je bio drugačiji, pomogao mi je, i to osetno, koža mi je jasno bila bolja, zategnutija najpre, a onda i sve ostalo. Zaista mi se dopalo da koristim ovaj proizvod, i preporučila bih ga svim damama koje žele da poprave još nešto što nije samo lice.

 4. Da li je neko od vas probao ovo a da je već u poodmaklim godinama? Shvatam da će ovo delovati bolje kod mlađih osoba, ali zanima me da li će delovati i kod nas starijih. Ne bih da traćim novac na nešto što možda i neće delovati na mene i što mi neće poboljšati izgled.

  • Ja imam preko 60, pa ako je to dovoljno staro za tebe, onda možeš mene da uzmeš za primer. Koristila sam Inno Gialuron malo duže od proseka, tipa dva meseca, ali nisam odustajala, jer mi je bilo lepše, iako nije bilo baš nekih vidljivih rezultata u prvih mesec dana. Tek pri kraju drugog meseca sam počela da primećujem da mi se lice zateže i da se neke od bora povlače. Zaista je neverovatan učinak ovog seruma, stoga mislim da će i tebi pomoći, ali zaista moraš biti strpljiva, ipak godine rade svoje, kako koži tako i svemu ostalom.

 5. Brzo i efikasno, nije mi mnogo vremena trebalo da primetim da ovaj proizvod deluje. Uz redovnu primenu i strpljenje, nisam čak ni mesec dana sačekala, a već sam se daleko bolje osećala. A i izgled, i to je bilo primetno, toliko da su me neki pitali da nisam na operacije išle možda. Preporučila sam im Inno Gialuron, jer zaista deluje, a i miris je očaravajuć.

 6. Verujem da se mnogi muškarci stide da potraže preparate za negu lica ili negu bilo čega što ima veze sa njihovim telom. Ja, sa druge strane, ne plašim se da probam nešto novo, jer ako moja žena može da provede sate pred izlazak da bi bila lepša, zašto i ja da ne uložim malo truda da izgledam bolje. Napokon, to se i desilo, pa sve muškarčine mogu da isprobaju ovaj proizvod i da shvate da ne moraju da izgledaju kao dede od osamdeset godina sa pedeset godina.

 7. Da li je neka od vas probala Inno Gialuron? Sve meni to deluje isuviše našminkano i lepo da bi zaista delovalo.

  • Nije teško biti lepa i starati se o svom licu, pogotovo kada imaš Inno Gialuron uz sebe. Smatram da bi trebalo da ga probaš, jer meni je odradio posao, i to čak bolje nego što sam očekivala, ispunjavajući ono što piše u reklami.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here