Najbolji način da se brine za svoje srce, ako ti je žena?

Rate this post

Srčani udar kod žena sa simptomima različita u ove momke, zato je važno da nauče kako napomenuti da bude u stanju da deluje brzo. U principu, mi smo se povezali sa srcem problema sa muškarcima. Ali činjenica pokazuje u poslednjih nekoliko godina pokazuje da je čovek od glavnih uzroka smrti kod žena, posebno problemi sa srcem. On zaslužuje da se uzme u obzir. Mi ćemo razgovarati sa vama optimalne načine za njihovo sprečavanje.

Centru za zdravlje žene

Centru za zdravlje ženeDa li ste žena? Da li se sećate vaše zdravlje srca? Treba uzeti u obzir starost, da imate. Brže ćete početi da se brine o vama, mnogo bolje će biti otpor ovu ključnu organa našeg tela, koji nam daje život, a pravi kvalitet života. Ali sada, vi verovatno se pitate zašto dame-oni će na kraju biti veoma osetljivi na pitanja u vezi sa srcem? Mi ćemo razgovarati o: najveći problem anksioznosti i anksioznosti: verovatno ste već primetili. Dame, ne priznajući, kako to, sticanje nekoliko obaveza kao što su mlade, rad, starijih ljudi za negu … dame koje kuriruюt ih da se služe svojim ramenima pored lečenje drugih ljudi. Sve to stvara ono što je poznato kao” poremećaj slomljeno srce “, problemi u vezi stresa i anksioznosti, koji su stalno veći značaj kod žena. Srce znaci kod muškaraca imaju različite u odnosu na one koji se nalaze u ženske.

Često su vidljivi kod muškaraca: krutost ručke, koja pokazuje da je srčani udar, donosilac infarkta miokarda, koji ga spašava od disanja to je, da tako kažem, mnogo više simptomatično. Sa druge strane, žene imaju znake mnogo više razbacane. Mi smo zaista smatrali sebe iznosilisь, imamo mišićnoskeletnog bola, kao i da smo povezali to je sa tačke bez vrednosti, bez mi razumemo, da su oni od srca. U nekim slučajevima, kada mi odgovori, to je suviše kasno. Stoga je neophodno razmotriti. Još jedan podatak, da istaknem ovde, da je u poslednjih nekoliko godina, dame počeo da puši mnogo više nego muškaraca. Promenljiva je izuzetno štetno, što može dovesti na kraju dovesti do moždanog udara. Uzeti dobru obradu Vašeg srca ako ste žena, da nauče da kontrolišu stres i anksioznost, a takođe i anksioznost. Zapravo, jedan od vodećih uzroka kardiovaskularnih katastrofa je posebno realnost otkriva u situacijama alarma. Naglašavaju da mi nismo u stanju da upravljaju.

Obratite pažnju na svoju težinu, kao i dijete

Obratite pažnju na svoju težinuJoš jedno važno: da biste izbegli gubitak težine. Ako imate prekomerno i vaše telo doživljava neželjenih masti, vaše zdravlje je, naravno, iskustvo. Masti zapušava krvne sudove, kao i arterija, krv ne cirkuliše, kao i obično. Srce pati, njegov napon raste i holesterol se pojavljuje to je tempirana bomba koja može da drka u bilo kom trenutku. Izbegavajte masti iz ishrane, kao što su so. Jedite voće, vlakana, zrna, pored mnogo vode, kao i prirodni sokovi. Intrigantan stavku detalji, koji treba da budu uzeti u obzir, koji potiče iz istraživanja Instituta za javno zdravlje Harvard je u tome da ishrana na bazi crvene voća smanjuje skoro 30% naših srca. Ako je moguće za vas da dođete u Vaš grad ili vaš zajedničko tržište jagoda, borovnica, malina, šljiva, ogrozd, ili šipak, sve to, naravno, povećati vaše srce naglo zdravlje.

To je vredno truda. Vi ne morate da se registrujete u teretanu zadnjica ili trbušne mišiće svaki dan, nikada. Samo u potrazi za trening i aerobika, što će omogućiti da se zdravlje vašeg srca, primoravajući ga da se razvije najbolju tempom. Da biste to uradili, zaista zdrav i uravnotežen znači, na primer, ide u šetnju svako jutro, kada nema mnogo sunca i toplote. Pola sata hoda po povoljnoj ceni, sigurno će poboljšati ne samo vaš puls, da će biti i bolje pogodna za vaše kosti. Vi sigurno će osloboditi takođe tenzije i povećati dozu endorfina od vašeg tela. Nešto istinski zdrav, a takođe je veoma prijatno.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here