Psoridex, rezultati, iskustva, komentari, cena, gde kupiti, u apotekama

psoridex

4.1/5 - (19 votes)

Kada imamo psorijazu, svesni smo da su retke kreme koje zaista pomažu prilikom zaceljenja kože a naročito je malo onih koje uspešno otklanjaju i posledice i uzrok psorijaze. Iskustva korisnika nam govore da nije dovoljno platiti ogromne svote novca za lečenje, mnogi proizvodi jednostavno nisu napravljeni da budu efikasni protiv psorijaze. Međutim, na našu sreću sada na tržište kod nas dolazi jedna izuzetno dobra krema Psoridex koju prate neverovatno pozitivni komentari i još bolji rezultati istraživanja kako kliničkih tako i direktnih. Rešiti se psorijaze zauvek nije nemoguće i ova krema ima sledeće pozitivne strane:

 1. Odmah smanjuje manifestaciju psorijaze
 2. Eliminiše psorijazu u potpunosti kod 95% slučajeva
 3. Efikasniji od svih poznatih lekova za psorijazu
 4. Cena je izuzetno povoljna
 5. Proizvod ima 100% prirodne sastojke

Sa negativne strane imamo osobe koje su eventualno sklone alergiji na neki od sastojaka koje krema sadrži ali takve reakcije još nisu zabeležene. Prodaja u Srbiji ovog neverovatnog prirodnog melema se odvija samo i isključivo putem zvaničnog sajta proizvođača. Na internet stranicama možete lako prepoznati originalni proizvod koji je trenutno na neverovatnih 50% popusta! Na drugim web stranicama kao što je kupujem prodajem, nije moguće naći ovaj melem, barem ne originalno pakovanje.

Psoridex, sastojci, sastav

Psoridex, sastojci, sastavKako bi jedan melem bio blagotvoran i imao odličan rezultat mora zadovoljiti stroge svetske kriterijume kako proizvodnjom tako i ostalim faktorima kao što su sastav i sastojci. Psoridex je vrhunskog kvaliteta i ne samo da farmaceutska kuća koja ga proizvodi pazi da kvalitet melema bude na nivou, već i sami sastojci su pažljivo birani i 100% prirodni! Psoridex ima sastav koji se pokazao kao najbolji mogući što se tiče lečenja psorijaze.

Evo zbog čega je ovaj melem tako efikasan:

 • Cordyceps – biljka koja ima veliku količinu Q-10 koenzima, koji aktivira regeneraciju obolelih kožnih stanica. Sadrži i beta-karoten
 • Fosfolipidi – pridonose regeneraciji tkiva.
 • Goji plodovi – bogati vitaminima, amino-kiselinama, polisaharidima i mineralima
 • Propolis, ulje od bundeve, maslinovo ulje – korisni su za vraćanje PH epidermisa omekšavaju suvu i grubu kožu, povećavaju čvrstinu i elastičnost kože, osiguravaju zaštitu od negativnog uticaja različitih spoljnih faktora.
 • Ekstrakt ulja Kestena i bora – smanjuje upalu, ima balsamski efekat na kožu
 • Ekstrakt biljaka artemije i peludi – poboljšava imunološki sistem, pomaže u uklanjanju zabrinjavajućih crvenih otoka na koži.

Zvaničnom sajtu: www.psoridex.info

Psoridex, komentari, iskustva, forum

Psoridex, komentari, iskustva, forumIskustva ljudi, muškaraca i žena koji su koristili Psoridex su izuzetno pozitivna i komentari na forum stranicama ne ostavljaju nikakvu sumnju da se radi o vrhunskom proizvodu koji će mnoge ostaviti bez reči jer je poboljšanje stanja kože koja ima psorijazu u aktivnom stanju neverovatno! Ukucajte na pretraživaču: ’’Psoridex iskustva’’ i dobićete neverovatan broj forum stranica prepunih sa pozitivnim iskustvima koja vas moraju dotaći zbog svoje iskrenosti.

Komentari variraju od entuzijazma do čiste zaprepašćenosti što se ovaj proizvod ne reklamira više na televiziji! Razlog što ovu kremu ne možete naći kod klasičnih distributera tipa apoteka je što proizvođač želi zadržati optimalnu i nisku cenu proizvoda, bez dodatnih troškova oko prodaje. I onako se krema koja funkcioniše ne mora mnogo reklamirati je se vrlo brzo njena efikasnost pročuje!

Prednosti:

 • dobar efekat na kožu
 • 100% prirodna krema
 • neželjeni efekti su nepostojeći

Nedostatke:

 • možete naći na zvaničnom sajtu

Psoridex, gde kupiti, cena, u apotekama, Srbija

Psoridex, gde kupiti, cena, u apotekama, Srbija

Psoridex možete koristiti neograničeno dugo, koliko vi želite i kada osećate potrebu!

Ovu balsamsku kremu možete koristiti više puta dnevno dovoljno je da:

 • Isperete povređeni deo kože sa toplom vodom
 • Ravnomerno nanesite gel na pogođeni delovi kože
 • Ostavite gel na telu najmanje 15 minuta a za trajni efekat ponavljajte postupak najmanje 2 puta dnevno!

Cena proizvoda ovog kvaliteta je u apotekama neverovatno visoka a Srbija je kao što svi znamo, zemlja ne tako visoke kupovne moći. Gde kupiti proizvode izuzetnog kvaliteta i vrhunske obrade primarnih materijala a pri tome ne potrošiti čitavo bogatstvo? U apotekama ne, gde kupiti onda?

Na internetu! Srbija je povlašćena i ima neverovatnu prednost u odnosu na ostale zemlje koje imaju prodaju na njihovoj teritoriji. Ako se pitate zašto? Evo vam i odgovora! Povlašćeni smo jer cena ovog proizvoda kod nas ima čak 50% popusta! Psoridex cena nije ista u svim zemljama a mi možemo da iskoristimo priliku i kupimo dva pakovanja po ceni jednog i gledamo kako psorijaza nestaje neverovatnom brzinom!

Zvaničnom sajtu: www.psoridex.info

Psoridex, rezultati, neželjeni efekti

Psoridex, rezultati, neželjeni efekti

Psorijaza je bolest sa kojim je teško izaći na kraj a naročito jer nije prijatno osećanje da vas svi gledaju zbog upale koju imate na koži. Ona se javlja na različitim delovima kože, mnogo puta i na licu i rukama pa je teško sakriti upaljenu, suvu i crvenu kožu koja se peruta ili čak ima ljuspice koje se skidaju kao krljušt kod ribe. Sada razumete zašto sve osobe koje su barem jednom bile žrtve psorijaze i akutne upale kože žele da se reše brzo i efikasno takvog stanja i izgleda koji nam stvara probleme u komunikaciji na poslu i u društvu.

Psoridex krema ima neverovatno dobar i balsamski efekat na kožu koja je pod upalom i rezultati uz redovnu upotrebu su neverovatni! Pošto je 100% prirodna krema neželjeni efekti su nepostojeći osim ako niste alergični na neki od prirodnih ekstrakata plodova i biljaka. Kako bi rezultati bili optimalni, pratite skrupulozno sve instrukcije i uputstva za upotrebu.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here