Pure Gold, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, Srbija

Pure Gold, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, SrbijaPure Gold je najnovije rešenje za podmlađivanje vaše kože. Ova inovativna pomada za lice komponuje snagu i efekte čistog zlata i kavijara, postižući njihovu sinergiju i izuzetne efekte podmlađivanja, omekšavanja, a u isto vreme zatezanja i regeneracije kože lica. Ako se pitate gde kupiti ovu fenomenalnu kremu, ne tražite je u apotekama, jer je cela Srbija pokrivena distibutivnom mrežom ovlašćenog zastupnika. Ova krema je nešto najbolje što možete da ponudite sopstvenom licu i videćete neverovatne pozitivne promene nekoliko dana po primeni tako da nećete moći da verujete svojim očima koliko je efektivna. Zato ne oklevajte i obradujte svoje lice i svoje najdraže.

Pure Gold, sastojci, sastav

Pure Gold, sastojci, sastavPure Gold je izuzetan proizvod zato što u njegov sastav kao glavne komponente ulaze čestice zlata i kavijar. Zlato je najskuplji metal na svetu, i tradicionalno u svim civilizacijama bilo je obožavano i korišćeno kao dar bogova, za ukras, lek ili čak kao dodatak hrani. Ono što karakteriše zlato kada se nalazi u obliku koji je iskoristljiv za ljudski organizam, su njegova antibakterijska i protivupalna svojstva, kao i zaštita od preteranog UV zračenja. Retki sastojci kao što su hemijski elementi u tragovima, upravo što se odnosi na zlato, u ćelijama deluju tako što stimulišu oporavak i regeneraciju, kao i usporenje potrošnje kolagena.

Zlato je poznato još od drevih vremena po tome što obezbeđuje mladoliki izgled, pomaže transport kiseonika u ćelije, ubrzava limfnu drenažu, kao i cirkulaciju krvi. Međutim, ovo nije sve. Pure Gold pomada za lice pored zlata u sastav kao drugu vodeću komponentu ima i kavijar. Kavijar je naziv za ikru jestere, jako skup sastojak eksluzivnih jelovnika najskupljih restorana sveta.

Međutim, sastojci kao što je upravo ikra jestere deluju preventivno na pojavu bora, a takođe i za ishranu i revitalizaciju kože. Oni takođe uspostavljaju hidrolipidnu ravnotežu, dubinski čiste i najsitnije pore, postižu izglađivanje površine kože, aktivaciju kolagena i elastina u epidermu. A ova fantastična krema sadrži visokokonecentrisanu količinu kavijara što najviše pogoduje zrelijoj, suvljoj i oštećenijoj koži. I na ovaj način vaša koža lica dobija bukvalno sve sastojke koji su joj potrebni za negu i to odjednom.

Zvaničnom sajtu: www.pure-gold.rs

Pure Gold, komentari, forum, iskustva

Pure Gold, komentari, forum, iskustvaPure Gold krema revitalizuje vašu kožu, uklanja bore, dubinski čisti i usporava proces starenja. A sve ćete to moći da pročitate ako pogledate kakva su iskustva i komentari naših korisnika ako proverite bilo koji ugledni kozmetički ili dermatološki forum. Gde god da proverite videćete da Pure Gold pomada za lice usporava starenje, jer kombinacija zlata i kavijara upravo podmlađuje kožu zadržavajući njenu elastičnost i povećavajući koncentraciju kolagena. A uz sve to odlična je i kao zaštita od UV zračenja, kako iskustva jasno pokazuju. Ovaj proizvod je jedino dostupan preko zvaničnog distributera u Srbiji. Nemojte rizikovati, jer su se pojavile i kopije ovog proizvoda, što takođe možete proveriti ako pogledate bilo koji forum i pročitate komentare, ali te kopije nemaju ni deo tako efektivnog dejstva kao original koji poseduje toliko puno prednosti, a samo jednu manu, i to da je dostupan isključivo na oficijelnom websajtu distributera.

Pure Gold, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cena

Pure Gold, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cijena

Pure Gold je najinovativnija kozmetička formulacija namenjena podmlađivanju i osvežavanju vašeg lica a uz sve dobrobiti koje ima, i cena joj je vrlo pristupačna. Ako se pitate gde kupiti, ne tražite je u apotekama, po parfimerijama ili po kupujem prodajem websajtovima, jer je isključivo dostupna preko ovlašćenog distributera kada je Srbija u pitanju. Pure Gold krema je ono što ste dugo čekali i sada je konačno dostupna i na našem tržištu, a uz sve to i njena cena je jako povoljna. I kako podaci pokazuju kada je Srbija u pitanju, prodaja svakim danom sve više raste, što jasno pokazuje koliko su naši korisnici zadovoljni ovim vrhunskim proizvodom. Zato ako se pitate gde kupiti, ne tražite je u apotekama ili parfimerijama, već isključivo preko websajta.

Zvaničnom sajtu: www.pure-gold.rs

Pure Gold, rezultati, neželjeni efekti

Pure Gold krema kao svoje glavne komponente ima čestice zlata i kavijar. A ovo je upravo ona tajna kombinacija koju su dvorske dame koristile još iz doba dinastije Ming, osiguravajući sebi mekanu, sjajnu kožu, koja istovremeno ima i savršenu konturu. Osnovne funkcije zlata i kavijara su da dubinski čiste kožu i istovremeno imaju efekte antioksidanata, kako rezultati jasno pokazuju, što kožu lica vraća u prvobitni oblik i zateže je na prirodan način.

Pure Gold, rezultati, nezeljeni efekti  

Neželjeni efekti apsolutno ne postoje, a kao što je već istaknuto, rezultati su brzi i efektni. Imajte, takođe, u vidu da je koža organ sastavljen od proteina i masnoća, a pošto kavijar sadrži izuzetno visoke nivoe amino-kiselina, lako se postiže regeneracija i izglađivanja kože lica i potkožnog tkiva. Osnovni efekat kreme Pure Gold je hidratacija, i svojim sveukupnim dejstvom ovaj proizvod postiže brzo i lako podmlađivanje. Zato ne oklevajte, i ne gubite svoje vreme očajavajući da vam lice ne izgleda kao nekada. Moderna tehnologija sada radi u službi vaše lepote!

Prednosti:

 • pomlađivanje kože
 • prirodni sastojci
 • pozitivne povratne informacije
 • vidljivi rezultati
 • nema nuspojava

Nedostaci:

 • proizvod dostupan samo na službenoj web stranici
SHARE

15 COMMENTS

 1. Sve kreme redom sam isprobala, i više nisam pametna da li ova Pure Gold krema baš ima takve efekte kako pišu da ima. Da li je neko od vas već probao i ovo čudo i da li radi? Hvala unapred na odgovoru.

  • Ja sam kupila mojoj mami. Bilo mi je žao, ne zato što je sada starija, nego mi je prosto žao koliko nju to muči što se izborala i koža joj se skroz opustila. I pošto sam joj redovno kupovala sve najnovije kreme koje vidim kada jednom mesečno idem u nabavku kozmetike, pre jedno šest meseci sam slučajno pretraživala online i našla informacije vezane baš za Pure Gold, a mami je ubrzo posle išao rođendan. I tako sam joj kupila uopšte se ne nadajući nekim spektakularnim efektima, već mi je bilo drago da će ona sama da se oduševi kad pročita da u kremi ima zlata i kavijara. Međutim, par nedelja kasnije kada sam je slučajno zagledala u lice, jer je svetlo bilo jasno, ja sam bila potpuno iznenađena, jer je to sve na obrazima i oko brade počelo jako puno da se zateže, a one sitne borice oko očiju ili one dve baš jake od smejanja, su maltene izbledele. Tako da imate moju preporuku da kupite slobodno.

 2. Ma kakvo zlato? Ko je još video da zlato može da se rasprši tako sitno da bi ušlo pod kožu? Kad bi to moglo tako gde bi nam bio kraj.

  • Naravno da može sada kada nam je na raspolaganju nano-tehnologija. Ja koristim ovu kremu redovno, a pre Pure Gold pomade sam koristila jako puno drugih proizvoda, od koji su neke kreme bile toliko skupe da nisam smela rođenom mužu da kažem koliko para trošim, jer bi on doživeo infarkt samo da je znao. Međutim, od kako sam našla baš Pure Gold, ja više ne brinem. Koža mi izgleda super, svi oko mene misle da sam dvadeset godina mlađa, a za moju ćerku misle da mi je malo mlađa sestra. Tako da je ova kombinacija zlato plus kavijar pun pogodak. Ništa bolje nisam mogla da nađem kod nas baš pre ove kreme.

 3. Super je to krema, ja je kupujem svojoj baki stalno. Ništa drugo joj i ne treba i svaki put se jako obraduje kad joj to donesem.

 4. A u kojoj parfimeriji ima da se kupi. Ja sam isto malo starija, pa ne bih baš da gubim ceo dan hodajući kroz grad samo zbog jedne kreme.

 5. Ja sam isto imala doživljaj sa mojoj majkom pre neki dan. Odvela sam je na ručak i u jednom trenutku samo sam je pogledala, a ono potpuno druga žena. Kao da se momentalno podmladila. I ja je tako zabezeknuto gledam i ona me na kraju pita šta nije u redu, i ja joj kažem. Na to se ona nasmejala i rekla mi da joj je moja ćerka, njena unuka kupila baš tu kremu pre mesec dana i ja nisam mogla da verujem svojim očima. Kako sam to čula odmah sam naručila i za sebe jednu, evo upravo sada i nadam se najboljem.

 6. Fenomenalo dobra krema, ja nisam verovala kada sam je naručila i to uopšte nisam verovala. Uzela sam je da sebi dokažem da ne može kontura lica da se menja bez filera ili operacije, a evo kako vidim i to može zahvaljujući novim tehnologijama. I to mi je najvažnije jer se ježim kada se nešto unrizgava u lice ili rade plastične operacije koje su toliko opasne imunološki da žene uopšte nisu svesne koliko rizikuju zbog gluposti. Ovo sad je prava stvar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

4 + 3 =