RealQUIT, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, Srbija

real quit

RealQUIT je revolucionarno rešenje za brz i lak prestanak pušenja! Srbija je dugo čekala da bude uvrštena u države gde je moguće nabaviti ovaj idealni spoj tradicionalne kineske medicine i najnovije tehnologije, i sada konačno možete da odahnete i udahnete punim plućima! Nemojte gubiti vreme pitajući se gde kupiti ovaj proizvod, niti ga tražiti u apotekama, kada je brzo i lako dostupan preko zvaničnog websajta. Rešite se svoje nikotinske zavisnosti potpuno bezbolno, bez ikakvih napada nervoze ili prejedanja. Izgledajte ponovo sveži i zdravi, i naravno uštedite novac koji bi ste bacili na cigarete, a iskoristite ga za daleko bolje namene.

real quitOstavite cigarete brzo i lako!

www.real-quit.rs

Iskoristite akcijsku ponudu od čak 50%!

RealQUIT, komentari, forum, iskustva

RealQUIT, iskustva, komentari, forumRealQUIT magneti su koncipirani tako da koriste granu tradicionalne kineske medicine – akupunkturu. Ali, za razliku od klasične akupunkture gde se koriste iglice i postupak može da bude bolan, i čak izazove alergijsku reakciju na metal od kojih su te iglice izrađene, kod ovog proizvoda to ne postoji. Iskustva i komenatri naših korisnika potvrđuju da jednostavno stavljanje magneta na uši ne izaziva nelagodnost, niti bilo koju vrstu alergijske reakcije.

A to se dešava upravo zato što su ovi vrhunski magneti pokriveni slojem od čak 24-karatnog zlata što je sigurna garancija da će vaše telo reagovati pozitivno i vrlo brzo. Zlato je najbolji provodnik na ovoj planeti, i ako konsultujete bilo koji forum koji se bavi ovom tematikom shvatićete da osobe koje koriste RealQUIT magnete izuzetno brzo ostavljaju cigarete ni ne primetivši da više nisu zavisni od njih.

Iskustva jasno govore da primenjujući druge metode kao što su flasteri, žvake, tablete ili hipnoza, mogu da postignu uspeh u samo 34% slučajeva. Dok komentari naših korisnika jasno pokazuju da je stepen uspešnosti čak 93% prilikom primene ovih magneta! Proverite slobodno svaki forum vezan za tematiku odvikavanja od pušenja i sve će vam biti jasno!

Zvaničnom sajtu: www.real-quit.rs

RealQUIT, cena, gde kupiti

real quitRealQUIT magneti koriste takozvanu aurikoterapiju, koja se zasniva na mreži akupunkturnih tačaka. Ta mreža je najlakše dostupna na površini uha i tu je potrebno samo da postavite magnete na tačno određene tačke i držite ih bukvalno samo 3-4 sata dnevno. Cena je izuzetno povoljna, imajući u vidu da su presvučeni najčistijim zlatom i da jednom kada prestanete sa pušenjem, možete da ih poklonite nekom drugom kako bi se rešio nikotinske zavisnosti. Nemojte se pitati gde kupiti, kada je rešenje samo jedan klik daleko. Ovi savršeni magneti mogu da se naruče preko zvaničnog sajta.

Prednosti RealQUIT magneta su nebrojene, jer za samo nekoliko sati apsolutno bezbolne primene možete ostaviti cigarete za već 6-7 dana, a uz to nećete imati ni napade prejedanja, niti nervoze. Proizvod je praktično nevidljiv, tako da nećete morati čak ni da objašnjavate da li primenjujete neku metodu odvikavanja. A cena je vrlo pristupačna, imajući u vidu kvalitet i praktičnu neuništivost ovih magneta. Mana je samo jedna, jer ako pitate gde kupiti, za sada su dostupni samo na zvaničnom websajtu.

real quitOstavite cigarete brzo i lako!

www.real-quit.rs

Iskoristite akcijsku ponudu od čak 50%!

RealQUIT, cena, u apotekama

RealQUIT magneti za brzo i lako odvikavanje od cigareta su najbolje i najefikasnije rešenje vašeg gorućeg problema. Jer pušačka navika nije samo loša po vaše, i zdravlje vaših najmilijih, to je porok koji vam dugotrajno i neprimetno izvlači novac iz kućnog budžeta i kvari planove za budućnost. Prodaja u Srbiji je potvrdila da su naši građani prepoznali višestruku korist od primene ovog lakog i efikasnog postupka, a cena je izuzetno pristupačna.

RealQUIT magnete ne možete pronaći po običnim prodavnicama, kupujem prodajem sajtovima, ili u apotekama. Dostupni su samo preko zvaničnog websajta proizvođača. I ovo nije hemijski tip proizvoda, kao što je učestalo pronaći u apotekama, tako da ne morate da se brinete, jer apsolutno ne postoji mogućnost bilo kakve alergijske reakcije. Uz to, nemojte zaboraviti da je cena vrlo povoljna, imajući u vidu kvalitet izrade, sigurnost, efektivnost kao i trajnost ovog proizvoda.

Prednosti:

 • najbolje i najefikasnije rešenje vašeg gorućeg problema
 • cena je izuzetno pristupačna
 • ne postoji mogućnost bilo kakve alergijske reakcije
 • proizvod je praktično nevidljiv

Nedostatke:

 • stupni su samo preko zvaničnog websajta proizvođača

RealQUIT, rezultati, neželjeni efekti

Prilikom primene RealQUIT magneta nema potrebe da se bavite sugestijama ili bilo kojim postupkom da bi sebe uverili u dejstvo proizvoda. Prvih sedam dana skoro da se ništa neće dešavati, a onda ćete videti kako se pojavljuju prvi rezultati. Najvažnije je da znate da neželjeni efekti apsolutno ne postoje, a pri tome nećete doći u iskušenje da se prejedate ili budete nervozni, kao što je to slučaj sa drugim metodama.

RealQUIT, neželjeni efekti, rezultati

RealQUIT magneti će proizvesti, i to na potpuno prorodan način, sasvim drugačiju hormonalnu reakciju vašeg tela, tako da više prosto nećete osećati potrebu da zapalite cigaretu i čak nećete ni reagovati na primamljiv miris duvana u prostoriji. Ovaj proizvod je poznat širom sveta po svom neverovatnom učinku, i rezultati ispitivane grupe, kao i kasnijih korisnika, potvrđuju da nema boljeg proizvoda na tržištu. Ne čekajte i nemojte se plašiti. Mnoge žene se potajno pribojavaju da će se ugojiti, a to upravo nije slučaj sa ovim proizvodom. Zato oslobodite svoj život i oslobodite svoja pluća! Dišite sa radošću i uštedite novac koji biste ranije trošili na cigarete!

real quitOstavite cigarete brzo i lako!

www.real-quit.rs

Iskoristite akcijsku ponudu od čak 50%!

SHARE

15 COMMENTS

 1. Ja stvarno ne znam šta da radim. Gledam ovaj RealQUIT i nisam pametna da li da ga kupujem ili šta… Smeta mi duvan i nešto me bole pluća, a pravo da vam kažem i košta me puno to kupovanje cigareta. Svakih par meseci skoči cena cigareta ko da smo bogata država, a moj muž se navukao da kupuje duvan pa po vasceli dan mota. Meni je to užasno ružno. Nit mi te smotane cigarete izgledaju kako treba, nit imam živaca da motam, a i neću da izgledam ko neki čiča koji ispija kafe i zamajava se sa tim. Ali me stvarno plaši to što me bole pluća, a sa druge strane skolna sam gojenju i još više se bojim da ne postanem ogromna. Da li je neko koristio ovo? Hvala.

  • Moj muž je koristio kad sam mu dala ultimatum. Ili će da prestane ili leti napolje. I rešen problem za mesec dana. Pre toga se folirao godinama kao sad će, pa čekaj od ponedeljka, pa je išao na hipnozu, pa žvakao žvake sa nikotinom. Ali nije to isto. Imao je on ceo ritual od ujutru do uveče. Te prva jutarnja kafa sa cigaretom, pa posle druga, pa treća pre doručka. A meni odkako sam starija je tako počelo da smeta, prosto me je gušilo iako sama nikad nisam pušila. I kad mi je dozlogrdilo e odmah se našlo rešenje. Naručio je i par dana posle samo sam shvatila da zaboravlja i da zapali i gde su mu cigarete. Tako da znate da RealQUIT ima rezultata.

  • Nije glupa ideja uopšte. Moja doktorka koja radi homeopatiju je prvo specijalizovala akupunkturu i ona zna kako da registruje šta ne valja po celom telu samo preko šaka, a stalno mi priča da su uši isto tako sabirni centar za akupunkturne meridijane. Sve može da se registruje preko njih i može da se radi i lečenje. E sad, po meni je daleko bolje da se nešto zalepi za uši nego šake, jer šake koristimo po ceo dan, pa može da smeta.

   • A uši ne koristimo? Mala šala, ali mene isto zanima da li stvarno RealQUIT ima toliko dobre efekte ili je to samo reklama.

    • Nije reklama. U stvari ne znam da li je reklama, ali ja sam koristila RealQUIT i isto mi je bila frka živa da se ne ugojim. I samo sam spontano prestala, kao da nikad nisam ni počinjala. I evo ima više od šest meseci čak i ako neko zapali cigaretu pored mene ja nemam želju. Ako sam negde uveče u nekom zadimljenom kafiću onda mi jako smeta i baš osećam smrad i katran. Ali izađem napolje i rešena stvar.

 2. Lepo reče ova gospođa iznad, moraću i ja mom mužu da postavim takav ultimatum. Ne znam više šta da radim sa njim. Em je zasmrdeo celu kuću em je počeo da kašlje u poslednje vreme i to tako da me sve strah hvata kad ga čujem.

  • Naručite mu RealQUIT, ja sam to koristio i to pre nego što me je žena izbacila napolje. Lako je vama ženama da nas ucenjujete kad ste glavne u kući. Ali šalu na stranu, meni je RealQUIT jako pomogao i to jako brzo. Prosto sam zaboravio na cigare i sad mi dođe i smešno kad vidim koliko para sam uštedeo samo od kako sam prestao sa pušenjem. Ode bre celo bogatstvo na te smrdljive gluposti. Može čovek da ispija kafe i priča sa društvom i bez duvanjenja. Sad sam tek otkrio kako vazduh ume lepo da miriše kad sam u vikendici.

    • To je najlakše, tu mu postavite ultimatum. I kontrolišite ga mesec dana i posle nema šta više da se mučite. Sam će da zaboravi da kupi cigarete

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here