Valgomed, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, Srbija

valgomed

Valgomed je jedinstven tip fiksatora protiv čukljeva i ovaj proizvod je Srbija dugo čekala! Čukljevi su vrlo čest i još više – neprijatan problem koji pogađa puno žena i muškaraca širom sveta, tako da i mi nismo izuzetak.

I treba da budete svesni činjenice da čukljevi nisu samo estetski problem, jer podnožje palca vrlo ružno viri iz stopala, ovo može da dovede do pogrešnog oslanjanja celog stopala i spuštanja svoda, što posledično remeti celu statiku tela i često dovodi do koštano-mišićnih deformacija.

A u najtežim slučajevima pristupa se i hirurškoj intervenciji, samo što efekti često nisu trajni i može doći do trajnih oštećenja stopala. Zato ne oklevajte i ne stidite se svog problema, kada rešenje postoji. Ako se pitate gde kupiti ovaj proizvod, ne možete ga pronaći u apotekama, već samo preko našeg websajta.

valgomedRešite se čukljeva brzo i lako!

www.valgomed.info

Iskoristite odmah čak 50% popusta dok traje akcija!

Valgomed, komentari, forum, iskustva

Valgomed je drugačiji od svih ostalih tipova mehaničkih fiksatora. I kako iskustva i komentari naših korisnika u Srbiji potvrđuju, i prodaja ovog brzog i lakog rešenja za vaše goruće probleme pokazuje, kvalitet i udobnost koje nudi Valgomed su iznad svih sličnih proizvoda koji se nude na tržištu. Pogledajte bilo koji forum i uverićete se i sami.

Prednosti ovog proizvoda su: Valgomed, sastojci, sastavcena je povoljna za svačiji džep i upravo traje akcija od čak 50% popusta, proizvod je napravljen od najkvalitetnijih materjala i ne izaziva nikakve alergijske reakcije. Iskustva i komentari naših korisnika su apsolutno pozitivni, neželjenih efekata nema, a uz to štiti kožu, vraća kosti palca u njihove prirodne položaje i efekti su trajni. Nedostatak ovog proizvoda je samo jedan – može se nabaviti isključivo preko sajta proizvođača.

Ono po čemu se ovaj fiksator izdavaja od svih ostalih na tržištu je da je izrađen od specijalnog hipoalergijskog silikona. On savršeno prijanja uz stopalo tako da možete slobodno da ga nosite uz visoke potpetice, otvorene sandale ili čak i japanke. Elastični, specijalno dizajnirani materijal sprečava trenje između prstiju i nema opasnosti od ogrebotina ili krasti. Sam hipoalergenski silikon sprečava bilo koji tip kožnog osipa. A naravno efikasan je i brzo ispravlja deformitete i preklapanje nožnih prstiju. Uverite se i sami i proverite bilo koji medicinski forum – nećete moći da pronađete bolji proizvod od ovog.

Zvaničnom sajtu: www.valgomed.info

Valgomed, cena, gde kupiti

Valgomed je proizvod sa zaista puno prednosti. On ne samo da efikasno rešava neugodnost pri hodanju, sprečava nezdrave položaje zglobova i time sprečava opterećenje i trajne povrede zglobova, a omogućava pravilni raspored opterećenja na prednjem delu stopala. Ovaj fiksator pored svega toga sprečava deformacije i ispravlja vrlo brzo već postojeće deformacije.

Valgomed, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, Srbija

Cena je izuzetno povoljna, a jedini nedostatak ako se pitate gde kupiti Valgomed, je da za sada možete da ga pronađete samo na zvaničnom sajtu: www.valgomed.info. Imajte u vidu da je cena formirana tako da odgovara najširim slojevima stanovništa, ali da u isto vreme zadrži visok kvalitet izrade i trajnosti. Nemojte se pitati gde kupiti ovaj magični fiksator, samo kliknite na link iznad i možete odmah da ga naručite.

Valgomed, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, SrbijaRešite se čukljeva brzo i lako!

www.valgomed.info

Iskoristite odmah čak 50% popusta dok traje akcija!

Valgomed, cena, u apotekama, Srbija

Srbija je jednoglasna kada je u pitanju cena i kvalitet, jer Valgomed je najbolji fiksator na našem i svetskom tržištu. Ne može se za sada pronaći u apotekama, jer se uvek brzo rasproda, i zato je najbolje da ga naručite direktno preko zvaničnog sajta proizvođača. Postoji nekoliko uzroka nastanka čukljeva kao što su nasledni faktori, spuštena stopala, oštećenja nervnog tkiva, i naravno, pogrešan izbor obuće. Ali Valgomed je u stanju da ih sve reši i to vrlo brzo.

Valgomed, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cijena

Nemojte oklevati i zakoračite slobodno i zadovoljno u bilo kom tipu obuće. Srbija je potpuno pokrivena distributivnom mrežom, i zato nema potrebe da tražite po prodavnicama, po kupujem prodajem tipovima websajtova ili u apotekama, kada ga možete imati za samo nekoliko dana ako ga direktno naručite.

Prednosti:

 • cena je povoljna za svačiji džep
 • proizvod je napravljen od najkvalitetnijih materjala
 • ne izaziva nikakve alergijske reakcije
 • iskustva i komentari naših korisnika su pozitivni
 • vraća kosti palca u njihove prirodne položaje
 • rezultati su brzi i dugotrajni

Nedostatke:

 • može se nabaviti isključivo preko sajta proizvođača

Valgomed, rezultati, neželjeni efekti

Valgomed, rezultati, nezeljeni efektiValgomed je toliko dobro osmišljen proizvod da se prvi rezultati vrlo vidljivo pokazuju posle samo 10-14 dana primene i to ukoliko se nosi samo 6-10 sati u toku dana. Verovatno ste upoznati da postoje razni hemijski ili herbalni preparati koji se nanose na kožu, ali njihovo dejstvo je sporo, nesigurno i često postoje alergijske reakcije. Pored toga primenjuju se i razni oblici masaže, ali i primenom ove metode nema trajnih rešenja, jer se stopala vraćaju u nepovoljan oblik samo nekoliko dana kasnije. Hirurški zahvati su izzetno opasni, jer se izvode u anesteziji, a vrlo često se dešava da se stopala i palčevi ponovo deformišu i to načešće trajno.

Ako koristite Valgomed, uverićete se da neželjeni efekti apsolutno ne postoje, a da su rezultati brzo vidljivi i trajni. Niko neće morati ni da zna da upravo ispravljate čukljeve, a moći ćete da nosite svoju omiljenu i modernu obuću u isto vreme. Ne koračajte uz bol, zamenite ga zadovoljstvom, naručite najbolji fiksator za čukljeve na tržištu preko zvaničnog websajta. Oslobodite se i pomozite svojim stopalima da ponovo izgledaju lepo!

Valgomed, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, SrbijaRešite se čukljeva brzo i lako!

www.valgomed.info

Iskoristite odmah čak 50% popusta dok traje akcija!

SHARE

16 COMMENTS

 1. Meni treba ovako nešto. Ali nisam sigurna koliko može da mi pomogne. Mene na poslu teraju da stalno nosim cipele na štikle i to me izluđuje. Uveče kada dođem kući zglobovi na nogama su mi natekli, a o čukljevima ne smem ni da pričam. To izgleda užasno. Da li je neko probao da nosi Valgomed i da li ima rezultata?

  • Moja mama je to skoro koristila. Sećam se još od kada sam ja bila mala da je imala čukljeve i meni je to bilo strašno. Kao moja mama ima ružna stopala i kad god bi išli na more mene je bila sramota zbog nje. Ona se pravila da joj ne smeta, ali sa godinama i njoj su počele da otiču noge i noću nije mogla da spava koliko ju je sve bolelo. Sama je našla Valgomed fiksatore i naručila ih. I posle samo tri nedelje ništa, nema čukljeva! Ja nisam mogla da verujem.

 2. Ma kakvi fiksatori! Išla sam ja godinama na masaže čukljeva i to sa gavez gelom i ko zna čim. I kao da li je ili nije, pa ima malo poboljšanja, u stvari ja sam toliko htela da se povuku da sam zamišljala da su manji. I na kraju ništa . Ne mogu da prežalim koliko sam para bacila. Ma mogla sam sama sebi da masiram noge. Bezveze…

  • Izvinite, ali stvarno pravite veliku grešku. Masaže imaju vrlo kratak efekat, ako ga uopšte i imaju. A fiksator ispravlja palac i drži ga sve vreme u pravilnom položaju. Sve funkcioniše kao kada malom detetu stavite proteze jer ima krive zube. Posle nekog vremena zubi se vrate u idealan položaj i posle se učvrste baš u tom položaju. E isto tako funcioniše sa fiksatorom. I ne znam kome je uopšte palo na pamet da uopšte pokušava sa tim kvazi masažama, jer to nikom nije ni pomoglo. Zamislite samo zubara koji vam masira zube jednom nedeljno po pola sata. Nema ništa od toga.

 3. Valgomed je najbolji. Ja sam to kupio ženi i jeste najbolji. I nju je bolelo i izgledalo je ružno, pa sam počeo da joj kupujem sve redom štitnike i fiksatore što sam mogao po radnjama i apotekama. I koliko puta joj se desilo da se sva ospe, pa smo sumnjali na gljivične infekcije, pa se otvarale rane jer su je sekli tvrdi fiksatori. Ali kad sam joj kupio ovo imam srećnu ženu. Leti okolo zadovoljna konačno.

 4. Ja sam radio ranije u hitnoj pomoći i meni je bilo strašno da gledam kakve sve noge ljudi imaju. Pa ono se ne viđa ni po medicinskim prezentacijama. Preklopljeni prsti, neke horor krivine, užas živi, ko da im je neko namerno bogaljio noge. I taman sam bio srećan štosu moje noge normalne, kad se zaljubim u najbolju devojku na svetu, ali sa čukljevima jer neće da se odrekne onih vrtoglavih štikli. I sad se razmišljam da li da joj kupim ovaj Valgomed. Verujem da ima efekta, ali se plašim da se ona ne uvredi.

  • Neće da se uvredi ako joj kažeš da si primetio koliko je bole noge, pa kao da je ne bole ubuduće i u tom smislu. Samo preformuliši rečenice, to tako ide sa ženama.

   • Meni kad bi moj dečko kupio taj Valgomed ja se uopšte ne bih uvredila. Meni je to super. Mogla bih da ih nosim kad sam u visokim štiklama, a da se ništa ne vidi i da me noge ne bole.

 5. I ja moram da naručim ove fiksatore, baš mi treba tako nešto. Hvala svima na komentarima. Sada sam shvatila da ima smisla i da ne trošim pare na stvari koje ne rade.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here