VaricoFix, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, Srbija, krema

varicofix

VaricoFix je najnovije dostignuće kada je u pitanju tretman varikoznih vena. Srbija je konačno dočekala ovaj preparat, i ako se pitate gde kupiti, za sada ga ne možete pronaći u običnim radnjama ili u apotekama. Dostupan je isključivo preko zvaničnog websajta: www.varicofix.rs.

Ova krema ima moć da obnavlja prirodni protok krvi, pomaže u lečenju trofičnih čireva, jača zidove krvih sudova i time ublažava bol, eliminiše otok mekog tkiva i smanjuje mogućnost formiranja trombova. Primenom najnovije farmaceutske tehnologije u kombinaciji sa tradicionalnim herbalizmom, ovaj proizvod postiže najbolje i najbrže rezultate. Neka vaše proširene vene postanu samo neprijatna epizoda iz prošlosti. Oslobodite se i bola i straha uz lako nanošenje i brzo poboljšanje.

VaricoFix, sastojci, sastav, krema

VaricoFix, sastojci, sastavVaricoFix ima tako koncipiran sastav da ćete biti više nego samo prijatno iznenađeni primenom ovog proizvoda. Sastojci su: planinska arnika, biljka iz područja Alpa, koja stimuliše cirkulaciju krvi, brzo zaceljuje rane i uklanja modrice, zatim, tu je i Solomonov cvet koji ima sposobnost da stimuliše rad vena, zateže opuštenu kožu i, čak, uklanja staračke fleke i pege. U sastav ulaze još i čempres koji pomaže u postizanju elastičnosti krvnih sudova i podržava osnovnu funkciju vena, jer ih čini otpornijim na pritisak i pojačanu fizičku aktivnost. Tu je i ekstrakt biljke Centella Asiatica, za koju se u tradicionalnoj kineskoj medicini smatra da je najjači stimulator oporavka i stvaranja novog vezivnog tkiva.

Ona takođe tonira i odlično održava vene. Ali to nije sve, jer VaricoFix je tako osmišljena krema koja je iznad svih ostalih na tržištu. Sastojci su još i kostrika ili veprina, biljka koja obnavlja zidove krvnih sudova, funkcioniše i kao antioksidant, a efikasna je u lečenju upala i smanjenja otoka u nogama, kao i sredstvo za generalno lečenje kardiovaskularnih problema. I na kraju, tu je i heparin, supstanca koja utiče na razređivanje krvi, služi i za obnavljanje ćelija, smanjenje otoka, a u kombinaciji sa ostalim komponentama pokazuje dugotrajan efekat, i pojačava i ubrzava oporavak.

Zvaničnom sajtu: www.varicofix.rs

VaricoFix, komentari, forum, iskustva

varicofixVaricoFix je ispitivana laboratorijski i na velikom broju korisnika pre no što je uopšte puštena u slobodnu prodaju, i iskustva i kometari, kako u toku ispitivanja, tako i u slobodnoj prodaji su jednoglasno potvrdili da je ova krema najefikasnije sredstvo za varikozne vene i otoke, što pokazuje i svaki medicinski forum. A od kako se pojavila i kod nas, prodaja u Srbiji jasno ukazuje da je ovaj proizvod najkvalitetniji na našem tržištu.

Varikozne vene su izuzetno ozbiljan medicinski problem koji mora da se sanira što je brže moguće. Sve počinje sa mrežicama popucalih kapilara, da bi kasnije ovaj problem počeo da se ogleda u varikoznim venama, i kako iskustva pokazuju, čak u težim slučajevima kao hronična venska insuficijencija i na kraju takozvane trofične jazve. Ne čekajte da se situacija zakomplikuje kada imate na raspolaganju VaricoFix.

Proverite svaki ugledan medicinski forum i videćete da komentari jasno ukazuju na prednosti ovog proizvoda, a to su poboljšanje cirkulacije, smanjenje krvnog pritiska u venama, poboljšano stanje varikoznih vena, smanjenje otoka, bolji tonus krvnih sudova, bolji protok krvi u venama, povećanje elastičnosti i vena, i manjih krvnih sudova.

VaricoFix, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cena

VaricoFix, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cijenaVaricoFix je proizvod koji ste dugo čekali i njegova cena je više nego povoljna kada se uzme u obzir da će brzo i efektno rešiti sve vaše probleme, bez uzimanja skupih medikamenata, bez opasnih operativnih zahvata i naravno, bez neželjenih efekata i bola. Ako se pitate gde kupiti, ovaj proizvod za sada ne može da se pronađe po raznim kupujem prodajem tipovima websajtova, u običnim prodavnicama ili u apotekama.

Srbija je potpuno pokrivena distributivnom mrežom, a VaricoFix možete naručiti isključivo preko zvaničnog websajta: www.varicofix.rs. Pored toliko prednosti koje ova krema poseduje i cena je vrlo pristupačna, a na pitanje gde kupiti, ne tražite u apotekama, već samo preko ovlašćenog distributera, i budite svesni da postoje mnoge jeftine kopije, koje nisu ni blizu učincima ovog jedinstvenog proizvoda, a to Srbija svakako ume da ceni.

Prednosti:

 • smanjenje krvnog pritiska u venama
 • poboljšano stanje varikoznih vena
 • smanjenje otoka
 • bolji tonus krvnih sudova
 • bolji protok krvi u venama

Nedostatke:

 • proizvod je dostupna samo preko internet zvanične stranice.

VaricoFix, rezultati, neželjeni efekti

Kada je u pitanju toliko kvalitetan preparat kao što je VaricoFix, rezultati su više nego jasni i brzi. Posle samo nekoliko dana nanošenja primetićete da su otoci skoro pa nestali, a vene i kapilari se smanjuju.

VaricoFix, rezultati, nezeljeni efektiNekoliko nedelja kasnije vaša koža će biti kao nova, a što je najbolje od svega neželjeni efekti ne postoje, jer je ova krema prošla rigorozna laboratorijska ispitivanja, a rezultati su trajni. Nemojte misliti da su proširene i varikozne vene i kapilari nešto što pogađa samo stariju populaciju, ovaj problem može da se dogodi u svakoj starosnoj dobi i nije sramota potražiti pomoć, jer ovo nije kozmetički problem, već nešto što utiče na celokupno kardiovaskularno zdravlje vašeg tela. Zato ne gubite nadu i vreme kada je rešenje tu samo jedan klik daleko od vas. VaricoFix je korak do vašeg zdravlja i radosnog života punog energije i kretanja.

SHARE

12 COMMENTS

 1. Ja nisam toliko stara, pa moglo bi se reći da sam u najboljim godinama, ali su mi se posle druge trudnoće pojavili prvo ispucali kapilari, a par meseci posle i varokozne vene. Prvo sam mislila da je to od povećanog pritiska, zbog bebe i plodove vode, svih onih desetak kila što trudnice obično nose pred kraj trudnoće. Ali izgleda da se nešto hormonalno promenilo u meni, jer sam sva nekako suva i pucaju mi krvni sudovi. I sada me interesuje da li je neko bio u sličnoj situaciji i koristio VaricoFix?

  • Meni se desila baš ista stvar u drugoj trudnoći. I bilo mi je čudno zato što nisam kao rodila deseto dete pa da sam nekako istrošena, nego sam bila u najboljim godinama. Ali mi je doktorka rekla da je to od stresa, povećane težine i od promenjenih hormona. I ona sama mi je preporučila da uzimam baš VaricoFix, jer stvarno nisam imala vremena za čekanje po leakrskim ordinacijama. Znate kakvi su oni, samo vas pogledaju, a ako još i dojite u to doba ne smeju da vam daju nikakve tablete. I bezveze, samo se gubi vreme na zakazivanje i čekanje. I stvarno posle par dana sve je počelo da se smanjuje, bola se više nisam ni sećala, i par nedelja kasnije sve je nestalo, koža u idealnom stanju, a meni ono najvažnije, ništa nije uticalo na dojenje, jer je ova krema sasvim sigurna. Tako da imate sve moje preporuke

 2. Ja u ovo uopšte ne verujem, jer sam svašta isprobavao najviše na biljnoj bazi i ništa ne radi. Svako veče sedim ispred televizora sa nogama potpoljenim u lavor i uvek dodam neku biljku za koju svi tvrde da može da sredi vene i ništa.

    • Varate se, jer nije isto. Ne može biljka u vodenom rastvoru da ima tako aktivne komponente kao što ih ima kad je ekstahovana na specijalan način. Vama bi bilo bolje da pijete čajeve, nego što praktično potapate noge u te čajeve. A na noge samo valjana biljna kombinacija ekstrakta, pa još u obliku kreme ili gela kako bi transdermalno ušlo u kožu i imaćete daleko brže i efektnije rezultate. Verujte mi, bavim se jako dugo herbalizmom i moram da gledam šta se sve nudi na tržištu, a baš za VaricoFix sam čula jako puno dobrih iskustava.

 3. Moram da vam kažem moju priču vezanu za VaricoFix, jer ga sada ponovo tražim za mamu. Meni su jedno leto samo tek tako počeli da se pojavljuju kapilari po nogama, a kasnije sam dobila proširene vene. To je sve bilo vrlo čudno s obzirom da sam tek napunila 20. Nisam se bavila ozbiljno nekim sportom, ali sam redovno išla na ples. E sad neko bi mogao da kaže da mi je igranje uticalo na vene, ali to ne treba da ima veze sa životom, jer u tim godinama treba da budem u najboljem stanju, a igranje nije planinarenje ili dizanje tegova da sam kao nešto preopterećena. Elem, u početku nešto nisam ni obraćala pažnju, ali je kasnije počelo maksimalno da me nervira jer nisam mogla da nosim kratke suknje. Mislim, mogla sam, ali me je iritiralo da imam išarane noge u ljubičastim i plavim linijama. Pa sam počela da bacam silne pare na te tečne pudere za telo koji koštaju strahovito mnogo i baš su gnjavaža za stavljanje. Ali kad sam našla VaricoFix sve se rešilo za manje od mesec dana i to je bilo još pre više od pet godina, a meni se vene ne vraćaju. I sad čim je mami zatrebalo rekla sam joj da uopšte ne pokušava ništa drugo, nego ću ja da joj naručim i rešen problem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here