Venokrepin, Srbija, cena, gde kupiti, u apotekama, iskustva

4.1/5 - (20 votes)

Venokrepin, Srbija, cena, gde kupiti, u apotekama, iskustvaProblem proširenih vena, otečenih nogu i povišenog pritiska u venama predstavlja veliki problem današnjice, kako u Srbiji, tako i širom sveta. Razlozi su mnogobrojni, ali određeni faktori imaju presudnu ulogu u tome da li ćete dobiti proširene vene. Ovi faktori su:

  • Genetika
  • Gojaznost
  • Previše stajanja
  • Slabljenje cirkulacije usled starosti
  • Preterana izloženost suncu.

Proširene ili varikozne vene nastaju kada su oslabljeni zidovi krvnih sudova vena, odnosno zalisci koji funkcionišu kao vrata koja se otvaraju i zatvaraju po potrebi. Kada ovi zalisci oslabe, dolazi do nakupljanja krvi u donjim ekstremitetima i javljaju se otečenost nogu, bolovi u venama, svrab,  crvenilo. Ukoliko se problemi na vreme ne tretiraju, proširene vene mogu biti izraženije i mogu se stvarati rane na nogama. I muškarci i žene pate od proširenih vena, a iako se verovalo da ova boljka pogađa samo stare, ni mladi nisu izuzeti od ovog problema.

Na našem tržištu (Srbija) pojavio se gel protiv proširenih vena koji ublažava pritisak u nogama i stimuliše cirkulaciju krvi. Venokrepin gel pomaže u sprečavanju nastanka krvnih ugrušaka i obezbeđuje hranljive materije za tkiva. I ne samo to, ima opuštajuće dejstvo ukoliko ste dugo hodali ili stajali. Predstavlja odličnu negu za sprečavanje pojave proširenih vena. Da li je ovaj proizvod moguće kupiti u apotekama, odnosno gde kupiti Venokrepin? Kakvi su rezultati primene ovog preparata? Sve ovo saznajte u narednim redovima ovog članka.

Venokrepin, sastav, sastojci

Venokrepin, sastav, sastojciGelovi su se pokazali kao izuzetni u preventivne mere i kao dopuna terapijama kod poodmaklih stadijuma proširenih vena. Venokrenpin sastojci prolaze kroz kožu i tako aktivno i lokalno deluju na problematičnu regiju. Sastav ovog gela ublažava upale, smanjuje otok, osvežava i stimuliše cirkulaciju.

Njegovi sastojci deluju umirujuće i na modrice i ubrzavaju oporavak kod preloma. U sastavu Venokrepin gela posebno se ističe divlji kesten, koji se od davnina koristi za lečenje proširenih vena. Glavna komponenta divljeg kestena je escin koji blagotvorno deluje na normalizaciju zidova venskih sudova, čime se smanjuju otok i bol. Redovnim korišćenjem Venokrepin gela, osetićete da se oslobađate osećaja težine u nogama, kao i da su grčevi i bolovi umanjeni.

Službena stranica: www.venokrepin.rs

Venokrepin, komentari, forum, iskustva

Venokrepin, komentari, forum, iskustvaVenokrepin je jedan od gelova čija je delotvornost dokazana širom sveta. Iskustva na forum stranicama potvrđuju efikasnost ovog preparata kao neoperativnog lečenja. Mnogi komentari na forum stranicama pokazuju i da je odličan kao preventivno sredstvo kod pojave proširenih vena. Ono što je najvažnije, iskustva ne potvrđuju neželjena dejstva ovog preparata. Stanovništvo razvijenih zemalja Venokrepin preparat koristi već oko 20. godine.

Tako preventivno sredstvo sprečava pojavu ozbiljnijih proširenih vena koje se moraju lečiti hirurškim putem. Oni koji su mazali ovaj gel u svojim komentarima navode da je osećaj olakšanja u nogama trenutan, da gel hladi i smiruje. Redovnom upotrebom i nanošenjem svakog dana dva puta ovaj gel možete uticati na smanjenje bola u nogama i venama, a svrab i crvenilo se povlače. Izuvijugane vene se takože povlače i koža je glatka i lepa.

Venokrepin, u apotekama, cena, Srbija, gde kupiti

Venokrepin, u apotekama, cijena, Srbija, gde kupitiGde kupiti Venokrepin gel kada je Srbija u pitanju? Koja je cena ovog preparata? Najpre želimo da vas obavestimo da Venokrepin gel nije moguće nabaviti u apotekama. Proizvod se može nabaviti bez recepta. Svakako, to nije odgovor na pitanje: gde kupiti Venokrepin. Venokrepin gel je moguće kupiti isključivo onlajn, odnosno porudžbinom na zvaničnoj stranici. Klikom na navedeni link dolazite do kratkog formulara, u koji je potrebno uneti ime i prezime i broj telefona. Nedugo zatim možete očekivati poziv operatera koji će potvrditi vašu porudžbinu. U roku od nekoliko dana proizvod stiže na vašu adresu (Srbija) ili ga možete preuzeti u najbližoj pošti.

Ono što je važno napomenuti jeste da se proizvod plaća tek po prijemu, tako da možete skrštenih ruku da sačekate vaš proizvod. Kada je u pitanju cena ovog proizvoda, treba da znate da je cena sasvim pristupačna upravo zbog činjenice da proizvod poručujete preko interneta, a ne u apotekama. I ne samo to, preparat je često na akcijskim popustima, pa proverite danađnju cenu, možda ste srećne ruke! Savetujemo vam da svoj primerak Venokrepin gela nabavite iskljčuvo na stranici proizvođača i izbegnete moguće falsifikate na „kupujem prodajem“ stranicama.

Venokrepin, rezultati, nezeljeni efekti

Venokrepin, rezultati, nezeljeni efektiKada su u pitanju rezultati Venokrepin gela, treba da znate da sprovedena ispitivanja utvrđuju da  ovaj gel utiče na

  • Rastegljivost krvnih sudova
  • Normalizuje venski tonus
  • Smanjuje otečenost zbog poboljšane cirkulacije limfe
  • Eliminiše bol i sindrom umornih nogu
  • Obezbeđuje hranljive materije za tkiva

Ono što su rezultati pokazali između ostalog jeste i da ne postoje neželjeni efekti. Gel se nanosi dva puta dnevno, laganim masiranjem na problematična mesta. Već nakon prvog nanošenja osetićete da se oticanje smanjuje, kao i da se ubrzo osećaj težine u nogama povlači i da se popravlja opšte stanje. Ako se redovno koristi, čak i trofični čirevi mogu trajno da nestanu.

Prednosti:

– Ublažava pritisak u nogama.
– Smanjuje otečenost.
– Podržava normalno funkcionisanje vene.
– Stimuliše cirkulaciju krvi u venama.
– Sprečava nastanak krvnih ugrušaka.
– Sprečava nastajanje modrica i pomaže kod preloma.
– Cena pristupačna.
– Proizvod 100% prirodan.

Nedostaci:

– Proizvod se može kupiti samo na službenoj web stranici.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here