Viper Venom Aktiv, sastav, rezultati, cena, gde kupiti, iskustva

Viper-Venom-Aktiv

Viper Venom Aktiv, sastav, rezultati, cena, gde kupiti, iskustva
4.25 (85%) 16 votes

Viper venom Aktiv je pomada najnovije generacije koja ima sposobnost da obriše nekoliko godina sa vašeg lica za samo manje od mesec dana nanošenja. Kako iskustva govore proglašena je kremom broj 1. u zapadnoj Evropi, a njom su naročito oduševljene pripadnice lepšeg pola, jer sada mogu da postignu bolje i prirodnije rezultate u odnosu na standardnu botoks terapiju, a cena je daleko povoljnija od troškova daleko skupljih i komplikovanijih procedura vezanih za brisanje bora sa kože. Do sada to je bila dobro čuvana tajna istočnjačke medicine, ali je konačno postala dostuipna i nama, i to putem najnovije farmaceutske tehnologije, a komentari korisnika su fenomenalni.

Viper Venom Aktiv, sastojci, sastav

Viper Venom Aktiv je krema u čiji sastav ulazi ekstrakt zmijskog otrova. A poznato je da se ova supstanca koristila u dobro čuvanim medicinskim formulacijama tradicionalne medicine, kao odličan tonik za kardiovaskularne organe i za brzo i lako poboljšanje celog organizma. Međutim, sa napretkom farmaceutske tehnologije, postalo je moguće ekstrahovati zmijski otrov u stabilnoj i bezbednoj koncentraciji, i takav sastav koristiti kao moćnu supstancu prilikom lečenja mnogih bolesti, uključujući i podmlađivanje.

Viper Venom Aktiv, sastojci, sastavViper Venom Aktiv sastav pomera sve granice, jer ova krema ne sadrži samo stabilizovan i potpuno bezbedan ekstrakt zmijskog otrova koji poboljšava cirkulaciju i fascinantno brzo zateže kožu, daje joj elastičnost i briše bore, već su dodati i sastojci koji deluju sinergijski, čineći ovaj proizvod najboljim na tržištu. Peptidi u samom zmijskom ekstraktu obnavljaju neurološki sistem zapanjujućim brzina, te ćete sami biti iznenađeni koliko vam koža lica izgleda dobro i odmorno.

Ostali, to jako važni sastojci su, retinol ili vitamin A koji je široko poznat po svojoj sposobnosti obnove epiderma i podstiče razvoj kolagena. zatim tu su i vitamin E, koji popravlja oštećenja ćelijskih membrana, poboljšava teksturu kože i popravlja konture lica. Vitamin B popravlja cirkulaciju i eliminiše crvenilo ili oštećenja, a kolagen i elastin daju koži elastičnost i vraćaju mladalačku punoću lica. Uz to, tu su i koenzim Q-10, opšte poznat po svojoj sposobnosti da vrati vreme unazad, i sepilift, aminokiselina koja se izdvaja iz biljaka, a čiji je zadatak unutar kože da poveže funkcije kolagena i laminina, kako bi rezultati ostali trajni. Uz sve dodata su i najkvalitetenija biljna ulja koja zaokružuju formulaciju ove čudesne pomade.

Zvaničnom sajtu: www.viper-venom-aktiv.rs

Viper Venom Aktiv, forum, komentari, iskustva

Viper-Venom-AktivViper Venom Aktiv je najbolja krema za podmlađivanje na svetskom tržištu i o tome vrlo jasno govore mnoga iskustva i komentari koje možete pronaći ako otvorite bilo koji čuveni forum koji se bavi lepotom i zdravljem. Nije neobično to što su žene oduševljene ovim proizvodom, on je zapravo postao toliko popularan da se i muškarci interesuju i kupuju u sve većem broju. Može se naručiti isključivo preko websajta zvaničnog distributera, i čuvajte se kopija.

Viper Venom Aktiv iskustva su i očekivano neverovatno pozitivna, zato šti je ova krema prošla rigorozne laboratorijske provere i sertifikovana je ECOCERT sertifikatom, što pokazuje jasno da je proizvedena u Evropskoj uniji i da je dozvoljeno da se tu i distribuira. Proverite svaki ugledni forum i uverićete se i sami kakvi su komentari.

Viper Venom Aktiv, gde kupiti, cena, u apotekama, Srbija

Viper Venom Aktiv je pravi izbor za vas pogotovo zato što je cena vrlo pristupačna, i ako se pitate gde kupiti ovu magičnu kremu, za sada je ne možete pronaći po parfimerijama, raznim kupujem prodajem sajtovima, niti u apotekama. Srbija je odlično pokrivena distributivnom mrežom i dostupna je samo preko sajta.

Viper Venom Aktiv, gde kupiti, cena, u apotekama, Srbija

Viper Venom Aktiv cena je u suštini odlična za ovako kvalitetan proizvod, to Srbija ume da poštuje. Na tržištu postoje slični preparati dobijeni od životinjskih ekstrakata, ali oni nisu ni približno tako efektni kao što je slučaj sa ovom kombinacijom ekstrakta zmijskog otrova i visokokvalitetnih kozmetičkih komponenti.

I ako se pitate gde kupiti, ne gubite vreme tražeći je po apotekama, i budite svesni da postoje i daleko lošije kopije, a čija cena nije toliko povoljna. Prednosti su nebrojene, jer ova krema brzo i efektno popravlja izgleda i konture samog lica, a bore briše skoro momentalno. Jedini nedostatak je što je za sada dostupna samo preko oficijelnog websajta.

Prednosti:

 • Najbolja krema za podmlađivanje na svetskom tržištu.
 • Najbolje i najbrže učinke.
 • Neželjeni efekti ne postoje.
 • Cena je pristupačna.

Nedostatke:

 • Može se naručiti isključivo preko websajta zvaničnog distributera.

Viper Venom Aktiv, rezultati, neželjeni efekti

Viper Venom Aktiv, rezultati, nezeljeni efekti

Viper Venom Aktiv je krema kakvu ste odavno tražili i konačno je dostupna i kod nas. Prodaja u Srbiji potvrđuje iz dana u dan da su rezultati ovog proizvoda fascinantni, a da neželjeni efekti ne postoje.

U pitanju je potpuno ispitan i apsolutno siguran ekstrakt koji će vašu kožu prosto osloboditi bora i procesa starenja, a efekti će biti trajni. Hiljade prezadovoljnih žena širom sveta mogu da potvrde da su rezultati primene ovog proizvoda iznad svih ostalih na tržištu.

Ne očajavajte zbog svojih godina i zasijajte ponovo, sada sa iskustvom jedne zrele žene, a licem srećne devojke! Vratite svoju mladost i osmeh, i neka svi oko vas primate razliku pitajući se kakvu magičnu formula koristite. A vi ćete znati pravi odgovor, ako kliknete na www.viper-venom-aktiv.rs.

SHARE

14 COMMENTS

  • Istina je, meni isto istina nije muž poklonio, pošto ne računam na njegov izbor kozmetike, ali mu prepuštam da bira delove za automobil. Nego šalu na stranu, ja sam potrošila prvu kutijicu pre dva meseca, i efekti su fenomenalni. Prvo sam stvarno bila jako skeptična, ali kao jednom se živi, pa što da ne? I počnem da je mažem i to samo uveče, i par dana kasnije pita me koleginica na poslu jesam išla na neko zatezanje ili botoks. Kakvo crno zatezanje? I botoks daleko bilo, jer ne dam da mi se ništa ubrizgava u lice. I dve nedelje kasnije rođena majka mi je rekla da ne veruje kako dobro izgledam. A o mužu neću ni da pričam, pokazuje me okolo po slavama i svadbama, kao da me je tek sreo… Male su to pare za sreću koju su mi donele. I sad se razmišljam da li da kupim sebi ponovo, jer par meseci kasnije i dalje odlično izgledam ili da kupim sestri ovog puta.

 1. Ma to je samo jedna gromoglasna reklama. Sećam se kad je bilo aktuelno ulje od šipka, pa sluz od puža, pa ko zna šta će još da smisle. Kao zmijski otrov! Pa ko je još video da se to koristi za kreme?

  • Nemojte tako, zmijski otrov se stvarno koristi u medicini od davnina. Još je Paracelzus rekao da doza određuje da li je nešto otrov ili lek, i taj postulat studenti medicine moraju da nauče na samom početku. Mene taj preparat Viper Venom Aktiv interesuje sa druge strane, jer me zanima kako su uradili sam ekstrakt, a da utiče na neurologiju i da ispravlja površine u epidermu, u to uopšte ne sumnjam.

 2. Da li neko zna da li mogu da mažem Viper Venom Aktiv i po telu, ne samo po licu? Hvala na odgovoru.

  • Suštinski možete, jer je potpuno neškodljiv, ako pitatate u smislu neželjenih efekata. Ali ne vidim svrhu, zato što je lice najviše izloženo boranju, stalno je otkriveno i preko njega se smenjuju i kiša i mraz i Sunce, pa generalno stari pre ostatka tela. Možete da mažete Viper venom Aktiv po vrati ili dekolteu, ali sad za neke druge stvari… Ne znam šta toliko može na telu da se izbora? Za opuštenu kožu možda bi i moglo, ali nisam sigurna.

  • Nema ga po parfimerijama, ja sam tražila skoro i tamo i u apotekama, ali stvarno nema i oni nisu ni čuli za nešto slično kao što je primena ovog zmijskog ekstrakta. A možete odmah da ga naručite preko http://www.viper-venom-aktiv.rs. Tako sam ja naručila, jer stvarno ne postoji drugi način, a u stvari tako je i najlakše.

 3. Ja bih ovo naručila baki. Ona je tako… da ne kažem sujetna, ali kao i svaka žena. Sada ima 85 godina i dalje se macka i stavlja karmin. Za rođendan i 8. mart joj kupim po parfem, ali ne znam da li bi ovo mogla da bude bolja ideja i nešto za promenu. Da li neko zna koliko je sigurna ta krema za starije osobe? Nije meni toliko stalo da imam baku koja izgleda kao devojka, to je njoj bitno, ali ne smem da rizikujem da se ospe ili da joj pozli zbog jedne kreme.

  • Ništa se ne brinite. Ja sam u godinama i plus sam osetljiva i alergična na sve moguće hemikalije i svašta, ali kada sam mazala Viper Venom Aktiv, ništa loše se nije desilo. Bukvalno je sigurna kao bebi krema, a funkcioniše kao grom. I ja sad gledam ovde ponovo, ali kupujem za mamu, a moja mama je generacija vaše bake.

 4. Mene je prosto sramota da pitam, ali da li mogu muškarci da koriste Viper Venom Aktiv? Ja izgledam odlično, i moram da priznam da je to zbog viška kilograma, jer sam bucka ceo život. Ali me tuga uhvati kad pogledam mog muža, a on izgleda kao ispucala suva zemlja. Po ceo dan je ili oko popravke kola, ili se petlja u bašti ili je na pecanju. I lice mu je skroz propalo.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here