5 ideje za rad sa vidom

Rate this post

Jednostavno, kao i ostatak naše telo, naše oči treba da ostane hidratisanog. Za održavanje odgovarajuće ravnoteže, možemo koristiti veštačke suze. Vrednost svih delova pejzaža, pregledani publikacije, bez žurbe, da rade na našoj kompjuterski sistem bez nas, kao i da oštete oči vid je važna komponenta našeg svakodnevnog života, a mi treba da ga zadrži u savršenom stanju zauvek. Za ovo je važno da znate nekoliko jednostavnih pravila, tako da izgleda nakon što ti organi tela, da možete da cenimo svet.

Saveti za suočavanje sa vaše tačke gledišta

Saveti za suočavanjeNesumnjivo, to se desilo sa vama: vi ćete se vratiti i vi stvarno osećate da su vaše oči će da boli, baš kao i oni nervira i umorne. Istina je u tome, da mi se sećamo iz našeg polja gledišta, kada ona podseća nas u redu, kada smo počeli da se osete znaci i simptomi koji ukazuju da je nešto bez povratka. Važno je da zapamtite naše oči zahtevaju svakodnevnu interesa. To nije nešto što mi možemo da pobegne na drugu stranu. Primetiti samo ono što konzumiraju! Naravno, to ne konzumiraju pet šargarepe dnevno. Nikada. Koncept je da se održi uravnoteženu ishranu i ideal u kome se nalazimo najviše potrebne vitamine, da se brine o našoj viziji. Prema krugu sa stručnjacima, vitamina b i vitamina C, magnezijuma, na primer, od ključnog značaja za zdravlje naših očiju. Na primer, vitamina A omogućava ćelijama naših očiju da bude moćniji, kao i poboljšanje zdravlja, i tako rade više efikasno. Štit oči od sunca, čak i u zimskoj sezoni.

Možete postati deo ljudi koji vole da nose naočare. Samo vi radite, da u zimskim mesecima? Vi birate svoje naočare samo na njihov izgled? Zraci sunca znatno da oštete oči, posebno u mrežnjači oka, a takođe može izazvati kataraktu. To je veoma važno za efikasno da izaberete naočare za sunce, uzeti jedinstveni postupak, dozvoli koju sočiva zaštitu protiv uv zracima. Nemojte se ograničiti na estetske, vidite da oni dobro rade na vašem licu, oni ne previše otvoreno na obe strane, i da oni ne priznaju bilo sunčeve svetlosti. Uverite se da su ispravno da se odmori na nosu i šta osećate, kada ste ih nosite. Naočare ne zakazan za leto, naprotiv! Imajte na umu da morate da koristite sve godine, i ne zaboravite da se zaštiti mladih ljudi. Zapamtite da deca mlađa od 12 godina ne u potpunosti je stvorio svoj sistem odbrane, zraci sunca su odgovorni direktno i, samim tim, više intenzivno u mrežnjači.

Fokus na računarima

Fokus na računarimaMi znamo, to je praktično nemoguće da živi bez naših računara, tableta, kao i mobilni telefoni. Međutim, oni mogu da izazovu oticanje ili iritaciju oka. Veoma važno je da zapamtite da kada vi gledate televizor, vi bi trebalo da ide ne manje od dva metara dometa. Kao i na računarskom sistemu, što je najvažnije-stavite ga na udaljenosti od 50 cm, a pravo ispred vas, tako da oči ne čine posebne napore da ih zadovolji. Pored toga, imajte na umu metodom 20/20. Za 20 minuta pre vašeg računarskog sistema, treba da se opustite svoju viziju u roku od 20 sekundi. Kako se to može uraditi? To je vrlo jednostavno, samo treba da se zalaže za perspektivu, bez stvaranja u betonu, međutim, s obzirom na prazninu. To Vam omogućava da se opustite oči. Postoji još jedna stvar, da je većina od nas da uradi, čak i ako to nije dobro za naše oči.

Radite, ili se obično koriste računar u mraku uveče? To je ozbiljna greška! Kada smo vыezžaem u tv ili kompjuter u mraku, onda okidač 2 najznačajnije komponente naših očiju: objekat mrežnjače se aktivira, da prikuplja svetlost, dok se ivice ne aktivira u mraku. Koje su posledice za naše oči? Naš student proširuje, a takođe omogućava vam da više svetlosti u odnosu na ono što nam je potrebno. To može da izazove oštećenja postepeno naš vid. Ne sećam se, da! Naše oči, kao i naša koža treba u određenom nivou vlage, da ih sačuva ravnotežu. To je iz tog razloga potrebno navlažite ih svaki tako često kao i češće ako se, po pravilu, određeni nivo osetljivosti u oči, ili ako oči su često suva. To je vrlo zgodno da imaju stalno pored srbi fiziološki aspekt ili kapi za oči, propisane svojim oftalmologa.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here