Bio Slim, iskustva, u apotekama, Srbija, cena, gde kupiti

Bio Slim, iskustva, u apotekama, Srbija, cena, gde kupitiGojaznost ili prekomerena težina? Indeks telesne mase (BMI) odlučuje da li jedna osoba boluje od prekomerene težine ili gojaznosti. Bilo kako bilo, i jedna i druga doprinose razvoju drugih oboljenja ili bolesti, tako da su to dve strane istog novčića. Za poslednjih 50 godina broj gojaznih osoba se utrostručio u svetu i kod nas (Srbija), a od posledica prekomerene težine svake godine umre oko 3 miliona osoba. Gojaznost i prekomerena težina pogađaju više od trećine Amerikanaca. Osim što predstavljaju oboljenje samo po sebi, prekomerena težina i gojaznost su i veliki napor za kosti i unutrašnje organe, pa se tako smatra da ova dva oboljenja utiču na stvaranje drugih bolesti,  kao što su dijabetes tipa 2, hipertenzija, infarkt, povišen holesterol, srčana oboljenja, bolesti žuči i jetre, artritis i neplodnost. Ne treba dalje da nabrajamo posledice gojaznosti.

Ali želimo da vam kažemo da postoji način da se oslobodite viška kilograma bezbedno i brzo. Jedna studentkinja iz Podgorice je otkrila metodu za lako i bezbedno mršavljenje – i to do čak 7 kg nedeljno! Bez izgladnjivanja i hemikalija! U pitanju je BIO SLIM preparat. Lekovi za mršavljenje predstavljaju najveći udeo svetskog farmaceutskog tržišta, jer su apoteke i farmaceutske kompanije povezane i u zajedničkom interesu je praviti proizvode kojima će se kupci vraćati. Ko će da troši novac, ako može da kupi jedan tretman sa preparatom BioSlim i trajno se oslobodi viška kilograma. Kako deluje preparat? Da li je moguće nabaviti ovaj čaj u apotekama? Gde kupiti preparat? Koji su rezultati? U nastavku članka saznajte sve što vas zanima u vezi sa Bio Slim preparatom.

Bio Slim, sastojci, sastav

Bio Slim, sastav, sastojciOva studentkinja je sarađivala sa najboljim specijalistima sa Instituta za endokrinologiju, Medicinskog i farmaceutskog fakulteta i Instituta za razvojnu i istraživačku biologiju i ishranu. Zajedno su uspeli da razviju lek u čijem sastavu se nalaze samo prirodni sastojci. Lek sadrži super antioksidante koji signaliziraju amigdali (deo mozga odgovoran za emocije) da prestane da skladišti kalorije i potkožne masti. Ovaj deo mozga takođe suzbija želju za ‘nezdravom hranom’. Šta je tajna efikasnosti sastava Bio Slim preparata?

U pitanju je velika koncentracija antioksidanta sa imenom hloragenska kiselina. Ova hemikalija blokira akumulaciju masti, sprečava nakupljanje alfatoksina u krvi, podstiče gubitak težine i sprečava apsorpciju ugljenih hidrata i pomaže regulaciju šećera u krvi. Sastojci BioSlim čaja hranu u želucu pretvaraju u energiju.

Službena stranica: www.bio-slim.rs

Bio Slim, komentari, forum, iskustva

Bio Slim, komentari, iskustva, forumBio Slim iskustva su dostupna na brojnim forum stranicama koje se bave recenzijama ovog i sličnih preparata. Posetili smo nekoliko foruma i saznali koliko je zaista delotvoran ovaj preparat.  Bilo smo iznenađeni brojem osoba koje su uspele da se reše gojaznosti samo zahvaljujući ovom preparatu. Zapravo, kako se ovaj preparat ne reklamira u medijima, upravo ova iskustva govore mnogo više o njegovoj efikasnosti. Osobe koje su konzumirale Bio Slim čaj uspele su da se oslobode viška kilograma vrlo brzo i to u proseku 4-7 kg nedeljno, što su fascinantni rezultati. U komentarima smo saznali da se kilogrami tope bez muke i da se ne vraćaju – što je najvažnije. Oni koji su koristili ovaj preprat tvrde da nisu imali problem sa gubitkom energije i da su se osećali zdravo tokom celog tretmana.

Bio Slim, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cena

Bio Slim, Srbija, u apotekama, cijena, gde kupitiGde kupiti Bio Slim? Da li je dostupan u apotekama? Ne, Bio Slim preparat nije moguće kupiti u apotekama u Srbiji, ali je prodaja ovog preparata dostupna u Srbiji. Razlog za to je što lanci apoteka i farmaceutskih kompanije blisko sarađuju, te im je važna kontiuirana prodaja lekova. Zato apoteke nisu ni želele da čuju za lek koji pomaže osobama da se oslobode viška kilograma zauvek. Verovatno postajete nestrpljivi: pa gde kupiti Bio Slim? Proizvođač je rešio da Bio Slim distribuira direktno, bez pomoći apoteka. Ko god želi da dobije BioSlim  proizvod (kada je u pitanju Srbija), treba da učestvuje u lutriji klikom na stranicu www.bio-slim.rs čime može da dobiju ovaj preparat po sniženoj ceni.

Nakon toga, dobiće poziv uz besplatne konsultacije. Lek stiže na adresu vrlo brzo. Niža cena je dodeljena ovom preparatu upravo zato što su specijalisti svesni da takav lek treba da bude dostupan svima, a ne samo pojedincima kada je Srbija u pitanju. Savetujemo vam da ovaj preparat ne tražite na “kupujem prodajem stranicama”, jer možete naleteti na falsifikat.

Bio Slim, rezultati, neželjeni efekti

U kliničkim ispitivanjima učestvovao je određen broj ispitanika, kako bi se utvrdili rezultati Bio Slim preparata. Rezultati su pokazali da je ovaj proizvod izuzetno bezbedan za korišćenje, odnosno da ne postoje neželjeni efekti. Bio Slim sastav snižava nivo PRAP proteina u telu, odgovornog za skladištenje masti u telu. Kada se nivo ovog proteina smanji, masno tkivo se uništava i telo gubi na težini bez fizičkog napora ili dijeta. Zato su rezultati tako brzo vidljivi.

Prednosti:
– Kilogrami nestaju u proseku 5-7 kg nedeljno.
– Jojo efekat nije prisutan.
– Neželjena dejstva ne postoje.
– Želja za nezdravom hranom se povlači.
– Nisu potrebne dijete i vežbanje.
– Preparat je 100% prirodan.
– Cena izuzetno pristupačna.

Nedostaci:
– Proizvod se može kupiti samo na službenoj web stranici.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here