Pure Gold, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, Srbija

4.1/5 - (25 votes)

Pure Gold, iskustva, cena, gde kupiti, u apotekama, SrbijaPure Gold je najnovije rešenje za podmlađivanje vaše kože. Ova inovativna pomada za lice komponuje snagu i efekte čistog zlata i kavijara, postižući njihovu sinergiju i izuzetne efekte podmlađivanja, omekšavanja, a u isto vreme zatezanja i regeneracije kože lica. Ako se pitate gde kupiti ovu fenomenalnu kremu, ne tražite je u apotekama, jer je cela Srbija pokrivena distibutivnom mrežom ovlašćenog zastupnika. Ova krema je nešto najbolje što možete da ponudite sopstvenom licu i videćete neverovatne pozitivne promene nekoliko dana po primeni tako da nećete moći da verujete svojim očima koliko je efektivna. Zato ne oklevajte i obradujte svoje lice i svoje najdraže.

Pure Gold, sastojci, sastav

Pure Gold, sastojci, sastavPure Gold je izuzetan proizvod zato što u njegov sastav kao glavne komponente ulaze čestice zlata i kavijar. Zlato je najskuplji metal na svetu, i tradicionalno u svim civilizacijama bilo je obožavano i korišćeno kao dar bogova, za ukras, lek ili čak kao dodatak hrani. Ono što karakteriše zlato kada se nalazi u obliku koji je iskoristljiv za ljudski organizam, su njegova antibakterijska i protivupalna svojstva, kao i zaštita od preteranog UV zračenja. Retki sastojci kao što su hemijski elementi u tragovima, upravo što se odnosi na zlato, u ćelijama deluju tako što stimulišu oporavak i regeneraciju, kao i usporenje potrošnje kolagena.

Zlato je poznato još od drevih vremena po tome što obezbeđuje mladoliki izgled, pomaže transport kiseonika u ćelije, ubrzava limfnu drenažu, kao i cirkulaciju krvi. Međutim, ovo nije sve. Pure Gold pomada za lice pored zlata u sastav kao drugu vodeću komponentu ima i kavijar. Kavijar je naziv za ikru jestere, jako skup sastojak eksluzivnih jelovnika najskupljih restorana sveta.

Međutim, sastojci kao što je upravo ikra jestere deluju preventivno na pojavu bora, a takođe i za ishranu i revitalizaciju kože. Oni takođe uspostavljaju hidrolipidnu ravnotežu, dubinski čiste i najsitnije pore, postižu izglađivanje površine kože, aktivaciju kolagena i elastina u epidermu. A ova fantastična krema sadrži visokokonecentrisanu količinu kavijara što najviše pogoduje zrelijoj, suvljoj i oštećenijoj koži. I na ovaj način vaša koža lica dobija bukvalno sve sastojke koji su joj potrebni za negu i to odjednom.

Zvaničnom sajtu: www.pure-gold.rs

Pure Gold, komentari, forum, iskustva

Pure Gold, komentari, forum, iskustvaPure Gold krema revitalizuje vašu kožu, uklanja bore, dubinski čisti i usporava proces starenja. A sve ćete to moći da pročitate ako pogledate kakva su iskustva i komentari naših korisnika ako proverite bilo koji ugledni kozmetički ili dermatološki forum. Gde god da proverite videćete da Pure Gold pomada za lice usporava starenje, jer kombinacija zlata i kavijara upravo podmlađuje kožu zadržavajući njenu elastičnost i povećavajući koncentraciju kolagena. A uz sve to odlična je i kao zaštita od UV zračenja, kako iskustva jasno pokazuju. Ovaj proizvod je jedino dostupan preko zvaničnog distributera u Srbiji. Nemojte rizikovati, jer su se pojavile i kopije ovog proizvoda, što takođe možete proveriti ako pogledate bilo koji forum i pročitate komentare, ali te kopije nemaju ni deo tako efektivnog dejstva kao original koji poseduje toliko puno prednosti, a samo jednu manu, i to da je dostupan isključivo na oficijelnom websajtu distributera.

Pure Gold, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cena

Pure Gold, Srbija, gde kupiti, u apotekama, cijena

Pure Gold je najinovativnija kozmetička formulacija namenjena podmlađivanju i osvežavanju vašeg lica a uz sve dobrobiti koje ima, i cena joj je vrlo pristupačna. Ako se pitate gde kupiti, ne tražite je u apotekama, po parfimerijama ili po kupujem prodajem websajtovima, jer je isključivo dostupna preko ovlašćenog distributera kada je Srbija u pitanju. Pure Gold krema je ono što ste dugo čekali i sada je konačno dostupna i na našem tržištu, a uz sve to i njena cena je jako povoljna. I kako podaci pokazuju kada je Srbija u pitanju, prodaja svakim danom sve više raste, što jasno pokazuje koliko su naši korisnici zadovoljni ovim vrhunskim proizvodom. Zato ako se pitate gde kupiti, ne tražite je u apotekama ili parfimerijama, već isključivo preko websajta.

Zvaničnom sajtu: www.pure-gold.rs

Pure Gold, rezultati, neželjeni efekti

Pure Gold krema kao svoje glavne komponente ima čestice zlata i kavijar. A ovo je upravo ona tajna kombinacija koju su dvorske dame koristile još iz doba dinastije Ming, osiguravajući sebi mekanu, sjajnu kožu, koja istovremeno ima i savršenu konturu. Osnovne funkcije zlata i kavijara su da dubinski čiste kožu i istovremeno imaju efekte antioksidanata, kako rezultati jasno pokazuju, što kožu lica vraća u prvobitni oblik i zateže je na prirodan način.

Pure Gold, rezultati, nezeljeni efekti  

Neželjeni efekti apsolutno ne postoje, a kao što je već istaknuto, rezultati su brzi i efektni. Imajte, takođe, u vidu da je koža organ sastavljen od proteina i masnoća, a pošto kavijar sadrži izuzetno visoke nivoe amino-kiselina, lako se postiže regeneracija i izglađivanja kože lica i potkožnog tkiva. Osnovni efekat kreme Pure Gold je hidratacija, i svojim sveukupnim dejstvom ovaj proizvod postiže brzo i lako podmlađivanje. Zato ne oklevajte, i ne gubite svoje vreme očajavajući da vam lice ne izgleda kao nekada. Moderna tehnologija sada radi u službi vaše lepote!

Prednosti:

  • pomlađivanje kože
  • prirodni sastojci
  • pozitivne povratne informacije
  • vidljivi rezultati
  • nema nuspojava

Nedostaci:

  • proizvod dostupan samo na službenoj web stranici
SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here