Stalno se smanji težinu – uspešno izgubiti težinu

Težina pada samo nekoliko dana, bez inicijative, baci 10 funti mesečno bez povratka, ili da izgubi 15 dodatnih kilograma brzo mogao ni u kom slučaju ne može biti predmet značajne dijete. Nije ni čudo što ishrane ove vrste ne postoji. Nasuprot tome, lanac negativnih planova ishrane može da dovede do preduzme sve veći broj težine, kao i na kraju gojaznost.

Ključne Trenutke

Ključne TrenutkeProcvat u njen gubitak težine, važno je da budu inspirisani da izaberete pravo vreme i ne stavi cilj previsoka, i konačno prihvati gubitak težine manje lepim. Ne verujem, gubi više od 1 kg nedeljno. Ono što je zauvek da promeni svoju praksu i obavljaju različite dijete, su značajni faktori uspeha. Ozbiljan ishrana treba da bude u stanju da zadrži rezervu jednog od različitih izvodljivo, u kojoj se sve prehrambene grupe su predstavljeni. Nikada ne izbegavajte jela, da se pridržavaju 3 jednokratno ishrana, kao i da poslastica do 17/18 sati. Postoji voće, kao jabuku, na primer, je u potpunosti na sebe. Ne koristite hranu mnogo puta, i da se smanji broj pojede. Uzmite vremena da konzumiraju mnogo sporije. Troše manje soli, jer so pojačava osećaj gladi. To je potrebno je da pijete najmanje 1 litra do 1.5 litara vode svaki dan. Granične alkoholi i takođe je lepo, jer oni donose velike količine kalorija.

Troše svoj apetit. Praksa dijete ne treba u svakom slučaju ne putuju na svoju glad tokom dana ili na kraju jelo. Biti dobro bogat odražavaju potrebe kalorija dobro osvetljen. Konzumiranje takođe nastavlja da bude neophodan problem sa pokretanjem odlična dijeta. Transformacije loše navike potrošača treba da budu konačne. Morate da konzumiraju najmanje pet voća i povrća u dan, u svakom jelu, u slučajevima gladnih želudkov, sveže, leda ili, možda, konzervirana. Treba dobro uravnotežen doručak, da predlog o 2% od potrošnje kalorija dnevno na minimum, da to nije tako za većinu ljudi. Pored toga, imajte na umu da je skoro 80% od dijetama, uzrok pada i oporavak za težinu godinu dana posle prestanka lečenja. Pomoć lekara, koji se sastoji od dijetetičar može da vam pomogne svima onima koji žele da izgube težinu, kao i da ne dozvoli određene greške.

Uobičajene fizičke aktivnosti

Uobičajene fizičke aktivnostiJedite više ribe, 2-3 puta nedeljno na minimum. Voće i povrće se preporučuje svakog obroka. Ne ustručavajte se da se promeni meso i ribu i sir ili jaja za večeru. Na kraju krajeva, do smanjenja broja pojedinih proizvoda, kao što su ukusne čokolade, torte, kikiriki. Male stvari Omogućavajući kvadrat ukusno čokolade svaki dan pomaže da se spreči previše moroki se. Preporučuje da konzumiraju zeleno povrće koje sadrže vlakna i povećavaju osećaj sitosti. Izaberite sirovo povrće za odabrane: jesti sirovo povrće u velikim količinama, jer oni imaju nisku potrošnju energije, smanjuje osećaj gladi, kao i mnogo minerala i vitamina. Tolkovo rok u sprečavanju puter, biljno ulje, majonez, itd. upotreba lekovitog bilja i začina, da obezbedi još više ukus na recept.

Pokušajte da se način pripreme, na primer, šporet, pare, roštilj ne isključuje hleb, pirinač, testenine, pasulja i krompira, jer oni se sastoje od skroba i vlakana, koji smanjuju osećaj gladi. Nijedna dijeta ne može se ostvariti bez normalne fizičke aktivnosti. Vežbanje je važno uzeti u obzir da izgube težinu. Sport dodaje da stabilizuje težine, kao i saosećajno distribucije mišićne mase će dovesti do prilagođavanja ličnosti. Da vežbate najmanje 2-3 sednice oko 30 do 40 minuta vežbanja svake nedelje. Uradi vežbanje, hodanje, trčanje, plivanje, vožnja bicikla. Često obavlja fizičku aktivnost i pre svega, progresivno. Uzmi savet svog lekara u slučaju gojaznosti važno koje pretnje zglobova ili kardiovaskularnog sistema. U licence odstupanja, zabavite se, konzumiraju odlična hrana vreme od vremena ostaje odlučujući: dovoljno je da nakon toga da se oporavi za sledeći obrok.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here