Svi prirodni lekovi za borbu sa odraslima kože

Rate this post

Zajedno sa poboljšanje ishrane, kao i primena aktuelnih metoda lečenja, ne zaboravite da osvežite svoj sukoba sa ledenom vodom, da podstakne protok krvi, kao i da se izleči. Koža koverta tela, što odvaja nas, štiti nas i daje nam veza sa prirodom, a takođe je deo tela, koji pokazuje najviše uticaja vremena, klime, zagađenje, i tako dalje, međutim, unutrašnji aspekti, kao što su ishrana, osećanja, kao i status našeg tela utiče na njen izgled … ako želimo da izgleda posle, mi svakako treba da uradite je iznutra i spolja!

Vitamina za kožu

Vitamina za kožuMinerali i vitamini su veoma važni za kože da biste zaustavili ga od starenja prerano. Ako imamo plan da ishrana bogata voćem, povrćem i sirovo povrće, semenke, suvo voće, integralne žitarice, mahunarke, itd, najverovatnije, ne treba da dodate suplemenata. Međutim, moramo uzeti u obzir činjenicu da je koža, pre svega, potrošnja vitamina A, C i E. Za to, u kojima soli u našoj ishrani, on je izuzetno važno da prođe, jer je suši, kao i dévitalise kože. Što se tiče minerala, morate da shvatite da je selen-to je pravi eliksir šarma, izuzetno važno od 40 godina, baš kao i vitamin B6. On ističe da uzimanje suplemenata ovog vitamina ujutru, jer troši noću, to može da spreči odmor, takođe je cela zrna.

Druge minerale koji može da poboljša stanje naše kože sastoji se od cinka, kao i mikroelemenata CuAgAu (bakar-zlato-srebro) i MG (magnezijum). To je dodatno dobro uzimanje suplemenata od pivskog kvasca, bakterija pšenice, kao i mac. U slučaju maka, glavica crnog luka sa nekoliko korisnih stambenih ili poslovnih objekata (on kontroliše rad hormona, povećava libido i sl.), morate da razumete, da on može da podigne visok krvni pritisak. Ginseng i ginko biloba takođe imaju lekovita stambeni ili poslovni izvanredne osobine! Schüssler soli, koje podsećaju homeopatija i previše tipa ne postoje kontraindikacije ili neželjenih efekata, omogućiti efikasno apsorbuje minerale, koji postoji u našem telu.

U ovom slučaju, so može da bude veoma korisno

so može da bude veoma korisnoKalcijum fluoratum: ona pruža fleksibilnost za ćelija, a istovremeno smanjuje letargija. Idealan za lečenje strija, bora, drяblosti kože i sl natrijum indikacije i doziranje: pogodna za lečenje suve kože, jer on reguliše gidrataciю organizma u celini. Silicea: to se zove so na žalbu; pogodan je za kožu, kosu i nokte. Važno je da se hrani kožu iznutra, to je tako važno, da je zaštiti od spoljnog koristeći proizvode koji su sve prirodne, kao što je to izvodljivo, na primer, biljna ulja (pšeničnih klica, susam, ulje od šipka, argan ulje) ili kreme, koji nemaju parafina ili razne druge štetne proizvode. Od vremena do vremena, možemo ažurirati našu kožu sa mlazom vode, koja će se podmladi, kao i poboljšati cirkulaciju krvi. Mogli smo da dodatno koriste metode lečenja, kao što su réfléxologie lica, zapravo odmotava, kao i oporavak, ili dobar masažu lica sa korišćenjem naivčine.

Ova maska može da bude dovoljno pouzdan za suvu kožu, a na štetu na koži. Njegov pripremni rad je prilično jednostavan, a takođe zahvaljujući ulja, uključeni u sastav ovog voća, posledice će se osetiti brzo! Komponente: pedeset odsto zakonskog zastupnika. Od maslinovog ulja. Priprema stavio avokado u posudu, a zatim ga smanji do stanja cicvara viljuškom. Nakon toga, uključite malo maslinovog ulja, kao i mešavina dobro, dok ćete dobiti losion bez vzdutiй. Da zaokruži, samo širi ovaj losion na lice i nežno masirajte. Mnogo više kompletna, dozvoli tačka pomoć 15 minuta. Zatim, to će svakako biti dovoljno da se otarasi krema sa malo vode. Fotografije igra sa odobrenje vrste WildBeauty, kao i MyTudut.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here