Vežbe da izgubite težinu: najbolje 6

Vežbe koje će vam pomoći da smanjite težinu mnogo, međutim, samo mali broj od njih mislili o najefikasnijih. Evo ih. Da bi ove vežbe mršavljenje, možete da mislite da morate da potrošite mnogo novca da bi dobili potrebne za jelo, ili da je potrebno da se registrujete u programu mršavljenja sa visokog intenziteta i skupo. Zapravo, ispada da izgube težinu, koji su izabrani kao najefikasnijih veoma lako, a takođe, naravno, ne će vas koštati mnogo novca. Sve što vam treba da shvate da je najbolji način da se to postigne.

Praćenje

PraćenjeOn je jedan od najboljih vežbe da izgube težinu, hodanje je takođe. godine najviše profitirala. Osnovni zadatak šetnje čini čuda za sagorevanje kalorija! Ne samo hodanje sagoreva velika količina masti, ali ona takođe pomaže da se održi zdravlje. Možete da dođete do parka Vašeg grada, ili na traci, ujutru ili noću, u normalnom ritmu. Budite sigurni da nosite odgovarajuće cipele dok hoda. Među razlozima zašto planinarenje-to je divno zanimanje za mršavljenje je u tome što je zabavno da se uradi. Rad u fitnes centar može da bude dosadan i težak za mnoge ljude, međutim, činjenica da možete da dišete svež vazduh u šumi ili planini, kada ste hodanje u istinsko zadovoljstvo. Možete da se predaju sami eleganciju pejzaž, koji vas okružuje, baš kao i vi skoro zaboraviti o tome da vežbate sa ciljem smanjenja težine.

Nije iznenađujuće, možete da spali do 500 kalorija na sat hoda, ali ćete morati da ide dovoljno brzo. Hoda brzinom 7 km/sat istopiti po 500 kcal, dok hoda na 4 km/sat će biti da se spali oko 250 kalorija. Bez obzira na to koliko brzo možete šetati, vi ćete istopiti višak kilograma, dok vi proverite čuda prirode oko sebe. Stepenice su zdrava i izbalansirana za izbor liftova i pokretnih stepenica. Morate da se popne na merdevine što je moguće veći. To će vam pomoći da se topi mnogo kalorija. Ipak, ovaj zadatak može da izvrši pritisak na kolena. Stoga, preporučujemo vam da izvršite ovu trening za kratko vreme samo, status 10 uzastopnih minuta (ponovite nekoliko puta na dan). Takođe pogledajte u različit broj kalorija vaše telo treba uložiti svaki sat kao komponenta fizičke aktivnosti (među više od 500).

Popnite se uz stepenice

Popnite se uz stepeniceDa zarade na bicikl. Biciklizam je dobar način da se topi ogromnu količinu masti i velika trening da izgube težinu, posebno u dugom roku. Umesto mosting pre svega, na tržište auto i kamion, koristite svoj bicikl. Vi, naravno, videti povoljan rezultat za par dana kasnije. Takođe možete da koristite bicikl, da se uvede mnoge oblasti u vašem gradu, ako oni ne previše daleko. U Parizu, iskoristite Velib, kao što samo vi imate taj trenutak. Bicikl-to je vežba, bez ikakvih posledica, koja pretpostavlja, da je njen spasiti vaši zglobovi, pa čak i teška trka može da se uradi preko pedale, ne isportiv vaših zglobova. Pored toga, biciklizam jača mišiće više: kuad, zadnje lože tetiva, mišića kukova i zadnjice. Valjanjem, razvoju pored čiste mišićne mase tkiva u smanjenoj telu, posebno u nogama, kao i mišića glutéaux (Obuhov). Potrebno je da podigne svoj potencijal za sagorevanje masti i gubitak težine. Pored toga što je biciklizam izaziva svoje mišiće, da baci više masti.

Vožnja biciklom, posebno duge šetnje na svežem vazduhu pri konstantnom brzinom stvorio brojnim stotine krvnih sudova u nogama, što znači da možete da obezbedi još više zasićena kiseonikom krvi u vašoj radnoj mišićne mase. Vaši mitohondrije (grejači gorionika masno tkivo u mišićnu masu ćelija) takođe dolaze, da bude više, da bi mogli da koriste povećan rast kiseonika, da se topi čak i više masti, a takođe da generišu još više energije. Bicikl dodatno proizvodi više načina da izgubite masti masu. Trening izdržljivosti ste na biciklu podiže cenu vezivanje za proteine opreme masnih kiselina, kao i enzimi, čip masti, nakon toga vaše telo efikasniji, da se masne kiseline iz rezervi u mišićne aktivnosti. Samo stavlja, a mnogo više vi ste ostavili u odličnoj fizičkoj formi, više možete koristiti kiseonik i više ćete se topi masti (pa višak ste maigrirez).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here